Karl Lagerfeld horloge

Horloge Trends herfst/winter 2017

Zien we in het winterseizoen van 2017 de definitieve doorbraak van de fashionable smartwatches of zet de minimalisme-trend zich door? En wat zijn de nieuwste trends in horlogeland? Je leest het in dit blog.

Modieuze smartwatches

Je kunt er niet meer omheen. De afgelopen jaren waren smartwatches vooral gadgets voor de echte tech freaks, maar de smart-technologie is definitief doorgedrongen in de horlogemarkt. Bijna alle grote merken hebben nu een smartwatch lijn toegevoegd aan de collectie. Dit betekent dat je geen concessies meer hoeft te doen aan de stijl. Deze nieuwe smartwatches zien eruit als een gewoon analoog horloge, maar hebben een touchscreen dat je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Daarnaast zijn er ook hybride smart horloges verkrijgbaar met een ‘gewone’ wijzerplaat en wijzers, maar met smart-functies. Met zo’n grote keuze is er altijd wel een smartwatch dat bij jou past.

Shop smartwatches: https://www.horloge.nl/smartwatch/

Armani Smartwatch Diesel smartwatches

Less is more of een beetje luxe?

Een van de grote trends van het afgelopen jaar is de terugkeer naar het minimalisme met het grote succes van het merk Cluse voorop. Klassieke, eenvoudige horloges die passen bij iedere (kleding)stijl blijven onverminderd populair. Door het neutrale ontwerp past een minimalistisch horloge bij iedereen en elke stijl.

Ontdek het zelf: https://www.horloge.nl/minimalistische-horloges/

Daniel Wellington horloge Skagen horloges

 

 

 

 

 

 

De economie bloeit en luxe mag weer, zowel in kleding als accessoires. We investeren in kwaliteit die lang meegaat. Van klassieke dames- en herenhorloges tot robuuste sportieve horloges, zoals de nieuwe premium-lijn van G-Shock: G-Steel. Ook gebruikte materialen stralen feestelijke klasse en luxe uit. Een opvallende trend hierbij is het gebruik van parelmoer in wijzerplaten, dat een heel natuurlijke glans heeft en zelfs voorkomt in bijzondere kleuren als donkerblauw en bruin.

Bekijk horloges met parelmoer: https://www.horloge.nl/horloges/?search=parelmoer

G-Steel horloges GC horloges

Stijlvol zwart voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur lichten we er nog één trend uit: geheel zwarte horloges voor zowel dames als heren. De horloge-equivalent van de little black dress of de tuxedo. Van Zwitserse luxe tot betaalbaar modieus. Met een zwart horloge kom je deze feestmaanden altijd goed voor de dag! Want zwart is niet alleen mysterieus en sexy, het is ook een kleur die past bij iedereen. Van de fashionable chic van Karl Lagerfeld tot sportief modern.

Ontdek de trend: https://www.horloge.nl/all-black-watches/

Karl Lagerfeld horloge

Sober of luxe, analoog of smart, in kleur of zwart-wit. Wat je ook doet en wat je ook viert deze winter met een horloge uit een van bovenstaande categorieën zit je altijd goed!