<h1>Obaku horloges</h1>

Obaku horloges

Obaku horloges typeren zich door de diepte, kracht en elegantie die zij uitstralen. Dit alles gecombineerd in een strakke vormgeving. Wanneer het gaat over design, kijkt u naar Scandinavië. Wanneer het gaat over filosofie, kijkt u naar het Oosten. Wanneer het gaat over horloges, kijkt u naar Obaku.
5 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Diameter
Waterdichtheid
Kast materiaal
Kleur Horloge
Materiaal Band
Terug Filteren
 
*Zolang de voorraad strekt. Outlet/Sale modellen uitgezonderd.
 

De geschiedenis van Obaku horloges

Het idee om kalmte en balans terug te laten komen in de horloges, is wat ervoor heeft gezorgd dat de Obaku Denmark collectie is geboren. Sinds 2007 ontwerpen Christian Mikkelsen en Lau Liengard Ruge Obaku deze horloges. Iedere keer weer weten zij erin te slagen om met nieuwe, mooie eigentijdse ontwerpen te komen. Zij streven continu naar perfectie en verbeteren hun ontwerpen binnen het kader van de waarden van het minimalistische design.
 

Een goed ontwerp is tijdloos

Wist u dat een van de bekendste Deense ontwerpen het Opera House in Sydney is? Het Opera House is jaren geleden ontworpen, maar toch oogt het gebouw tijdloos. Dit is het geheim van het succes van de eenvoud in Deens ontwerp. Dit stralen de Obaku horloges ook uit.
 

Goed design met hart voor het milieu

De Obaku horloges beschikken over speciale milieuvriendelijke uurwerken. De uurwerken gebruiken een SPRON batterij; een zilveroxide batterij die vrij is van kwik en lood. Het uurwerk werkt echter ook op normale batterijen.

Onze Obaku horloge collectie

Obaku beschikt zowel over dames en heren horloges. Alle horloges zijn ontworpen door het beste experts. De kasten, bandjes en gespen zijn gemaakt van stevig, roestvrijstaal materiaal. Het staal is gemaakt in Japan en alle kasten zijn met de hand gepolijst. Ook zijn er horlogebanden van natuurlijk echt leer. Dit geeft de horloges karakter.
 

Obaku dameshorloges

Het minimalistische design en de subtiele details, zorgen voor de pure uitstraling van de horloges. Veel horloges in de damescollectie hebben een smalle, elegante horlogeband. Door het gebruik van harmonieuze kleurschema’s bewaren zij de rust bij elke outfit.


Obaku herenhorloges

Ook de collectie herenhorloges van Obaku straalt harmonie en rust uit. Deze horloges zijn goed te combineren met een zakelijk kostuum, maar ook passen ze bij een casual look.

De Obaku horloge ontwerpers


De ontwerpers van de Obaku horloges zijn de Denen Christian Mikkelsen en Lau Liengard Ruge. Op de achterkant van elk horloge staat de naam van de ontwerper gegraveerd.


Christian Mikkelsen

Een van de twee drijvende krachten achter de Obaku collectie is Christian Mikkelsen. Hij is een van de beste in deze business. Opgeleid als industrieel designer en werkzaam geweest als ontwerper bij verschillende horlogemerken. Hij geniet van het leven in Hong Kong, waar de dynamiek, de contrasten en de grenzeloze energie van de metropool hem inspireren.

“Een horloge vertelt ook een verhaal. Je horloge zegt iets over wie je bent als persoon. Een horloge laat je zien dat de tijd passeert, waardoor je beseft dat je leeft.”
 

Lau Liengard Ruge


Lau Liengard Ruge is een echte perfectionist als het om ontwerpen gaat.

“Voor mij is het belangrijk om een ontwerp te maken dat tijdloos is. Ik wil de grip krijgen op de ontwerpen en mijn energie focussen op het verwezenlijken.”

Net als Christian Mikkelsen is Lau Liengard Ruge opgeleid als een industrieel ontwerper. Sinds zijn jeugd is hij geïnteresseerd in de creatieve aspecten van het leven.


Obaku circle of life logo

Het logo van Obaku is geïnspireerd op de Zen kalligrafie ‘Circle of life’, ook wel bekend als de Enso, wat cirkel betekent in het Japans. Het logo symboliseert kracht en elegantie en dit is precies wat een Obaku horloge uitstraalt.

Koop Obaku horloges online

Onze collectie Obaku horloges bestaat uit meer dan 90 verschillende modellen. Om u te helpen kiezen hebben wij onze collectie Obaku horloges onderverdeeld in herenhorloges en dameshorloges. Gebruik hiervoor het filter bovenaan deze pagina.

Wilt u uw zoekopdracht verder verfijnen? Ga dan naar de Horlogezoeker. Wilt u nog meer Scandinavische designhorloges bekijken? Bezoek dan onze Skagen, Danish Design en Triwa pagina’s.