<h1>Olivia Burton horloges</h1>

Olivia Burton horloges

De Olivia Burton horloges hebben een zeer vrouwelijk en romantisch design geïnspireerd door moeder natuur. De wijzerplaten van deze horloges zijn vaak opgefleurd met patronen van bloemen in zachte tinten. De bij komt ook veel terug in de ontwerpen. Subtiel als 12-uur markering, als illustratie of als opvallende 3D-wijzerplaat. Ontdek de bloemetjes en de bijtjes van Olivia Burton en kies het horloge dat bij jou past.
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 
*Zolang de voorraad strekt. Outlet/Sale modellen uitgezonderd.

Een zeer Brits merk

Het merk Olivia Burton werd opgericht door beste vriendinnen Jemma Fennings en Lesa Bennett, die elkaar ontmoetten op hun eerste dag op het London College of Fashion. Lesa was een horloge-inkoper bij ASOS en zag een gat in de markt voor betaalbare, modieuze vrouwelijke horloges. In 2011 namen de dames de sprong in het diepe en begonnen hun eigen bedrijf, aangespoord door Lesa's oudtante Oliva Burton, naar wie ze het merk vernoemden.
 
Geïnspireerd door vintage markten, mode en antieke natuurprints geërfd door Jemma van haar grootvader, hebben Olivia Burton horloges een zeer Britse uitstraling. De romantische bloemenprints kunnen zijn gekopieerd van het behang uit een Victoriaanse cottage. Insecten en vlinders ‘opgezet’ in het horloge zien eruit alsof ze werden meegenomen uit een Natural History Museum tentoonstelling. Tegelijkertijd is een apart gevoel voor humor nooit ver weg.
 

Alleen voor vrouwen

Het bezit van een Oliva Burton horloge wordt steeds populairder. De neutrale horlogeontwerpen, gecombineerd met een eigenzinnige vintage esthetiek, zijn gericht op en aantrekkelijk voor vrouwen van alle leeftijden.
En met maten variërend van 20-40 mm diameter is er een Olivia Burton horloge beschikbaar voor elke polsmaat!
 

Olivia Burton horloges online kopen

Je koopt met zekerheid bij Horloge.nl, want je hebt 30 dagen bedenktijd én je kunt je aankoop gratis terugsturen. Wij garanderen gratis verzending bij bestellingen boven € 50. Is het horloge een cadeautje? Wij pakken het gratis voor je in!
 
Op de hoogte blijven van horlogenieuws en aantrekkelijke acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je aankoop.