Nu Sale met kortingen tot 70%. Bekijk onze deals!
<h1>Picto horloges</h1>

Picto horloges

Minimalistisch ontwerp op zijn puurst. De Picto klok is in 1984 ontworpen door de Deense ontwerpers Steen Georg Christensen en Erling Andersen. Het idee erachter was om de wijzerplaat zo ver mogelijk te vereenvoudigen. Zo kwamen zij uit bij een systeem van twee draaiende schijven. Op de uurschijf toont een stip de uren aan en op de andere schijf een dikke lijn de minuten. Deze combinatie is een momentopname, een 'picture' van de tijd: Picto.
6 producten
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Diameter
Kast materiaal
Kleur Horloge
Materiaal Band
Terug Filteren
 

Een revolutionair design voor horloges en klokken

Het Christensen/Andersen ontwerp dat de wereld verbaasde in de jaren '80 wordt algemeen gezien als een revolutionatire manier om naar de weergave van de tijd te kijken.

De Picto klok met zijn minimalistisch design en unieke roterende schijven mechanisme is zo bijzonder dat het een plaats kreeg in de vaste collectie van het New York Museum of Modern Art (MoMa).

De Picto klok is geëvolueerd in een polshorloge en nu verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en maten.

Horloge.nl officieel dealer Picto horloges

Horloge.nl is officieel verkooppunt van Picto horloges, Horloge.nl verkoopt daarom uitsluitend originele Picto horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Picto horloges op Horloge.nl worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.