Polar

Polar horloges

‘Luisteren naar je lichaam is een ding, maar begrijpen wat je lichaam je vertelt is een heel ander verhaal’, aldus Polar. En daar slaat het merk de spijker mee op zijn kop. Ben je al langere tijd op zoek naar een sporthorloge en kan jij je vinden in bovenstaande, dan is een Polar horloge zeker het overwegen waard. Met een Polar sporthorloge om je pols beschik je namelijk niet alleen over een onwijs precieze hartslagmeter (welke zelfs wordt gebruikt voor wetenschappelijke onderzoeken), maar ook over een caloriemeter, slaapregistratie, een stappenteller, herstel tracking en GPS. Een Polar horloge is dus zowel jouw perfecte maatje als het aankomt op het verbeteren van je sportprestaties, als voor het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Hij kan je zelfs ondersteunen bij revalidatie. Ben je al overtuigd?

3 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Kleur Horloge
Kast materiaal
Waterdichtheid
Tijd
Meldingen
GPS
Hartslagmeter
Gezondheid/fitness
Hardlopen
Outdoor
Media
Overige functies
Beschikbare talen in de app
Terug Filteren
 

Breed assortiment Polar sporthorloges

Binnen onze collectie Polar horloges zijn diverse modellen terug te vinden, zowel voor dames als heren (de meeste modellen zijn zelfs unisex), waaronder de Polar Ignite, Unite, Grit en Vantage. Voor welk type sporthorloge je uiteindelijk ook gaat, wij weten zeker dat je hier jaren plezier van zult hebben. Ze zijn namelijk niet alleen enorm kwalitatief, maar ook tijdloos qua design waardoor ze nooit zullen vervelen. Zo zijn er modellen verkrijgbaar met een zwarte of witte siliconen horlogeband, maar behoren ook goud en grijs tot de mogelijkheden. Naar welke Polar horloge gaat jouw voorkeur uit?

Een Polar horloge koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw horloge van Polar morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!