<h1>Prisma horloges</h1>

Prisma horloges

Prisma is een van de oudste Nederlandse horlogemerken dat al vier generaties met de tijd meegaat. De collectie Prisma horloges is dan ook zeer divers. Van klassieke dames- en herenhorloges tot titanium designhorloges en stoere chronografen. Ook echt Nederlands: Prisma gelooft in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Er wordt veel aandacht besteed aan vorm, kleur en materiaal. Ontdek het zelf en bekijk hier onze collectie.
Dames
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Prisma horloges sinds 1948

In 1948 begint het verhaal van Prisma. De naam was op dat moment nog niet bekend, hiervoor organiseerde een groothandel een prijsvraag en Prisma was de winnaar. 
In de jaren na de tweede wereldoorlog was veel behoefte aan kwalitatief hoogstaande producten voor een goede prijs. Daarom is zijn dit al sinds de start de fundamentele kernwaarden van het merk.
 
Ook was Prisma een van de eerste horlogemerken in Nederland met een quartz uurwerk. Dankzij deze innovatie gaven de Prisma horloges nauwkeuriger de tijd weer. 
 

Moderne ontwerpen en materialen

Prisma werkt met ruim 35 ontwerpers om mooie, moderne horloges te creëren. Elk detail krijgt de aandacht dat het verdient. Want elke variant en keuze voor kleur en materiaal heeft een effect op de uitstraling. En er wordt natuurlijk ook goed nagedacht over het draagcomfort. Zo bevat de Prisma collectie een flink aantal hypo-allergene titanium horloges.
 

Prisma horloge online kopen; snel in huis

Bestel voor 22.30 uur en je horloge wordt de volgende werkdag bezorgd! Ook kan je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. Liever achteraf betalen? Dat kan gratis via AfterPay.