Privacy Verklaring

Wishlist Banner

Holland Watch Group Privacybeleid

Horloge.nl is onderdeel van Holland Watch Group B.V., geregistreerd in Nederland onder KvK-nummer 66384567en gevestigd aan de Willebrordusstraat 16, 3037 TR Rotterdam, Nederland. Elke verwijzing naar "wij" "ons" en "onze" is een verwijzing naar deze entiteit. Holland Watch Group is de verantwoordelijke in de zin van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
 
Dit Privacybeleid vormt, samen met onze Algemene Voorwaarden en Cookiebeleid, de basis waarop we alle persoonlijke informatie die we over je verzamelen of je ons ons verstrekt, opslaan en gebruiken.
 
Holland Watch Group (hierna HWG genoemd) streeft ernaar om de minimale hoeveelheid informatie over je op te slaan zodat je aankopen kunt doen en we persoonlijke aanbevelingen kunnen doen. Wij verkopen je persoonlijke gegevens en / of e-mailadres nooit aan derden.
 

Welke informatie kunnen we over je verzamelen?

We kunnen de volgende informatie over je verzamelen en verwerken:
- Informatie die je verstrekt door formulieren op onze site in te vullen. Dit omvat informatie die werd verstrekt op het moment van registratie om een ​​van onze diensten te gebruiken (dwz informatie verstrekt tijdens het afrekenproces bij de aankoop van goederen) of om verdere diensten aan te vragen. Of informatie die je verstrekt bij deelname aan een promotie of wedstrijd van HWG. We kunnen je ook om informatie vragen als je een probleem hebt met onze site of het bestelproces.
- Als je contact met ons opneemt, kunnen we deze correspondentie archiveren.
- Informatie verstrekt door jou in enquêtes (zonder verplichting om te reageren) voor onderzoeksdoeleinden,
- We kunnen informatie verzamelen over het apparaat dat door jou wordt gebruikt, inclusief (indien beschikbaar) je IP (Internet Protocol) IP-adres, voor fraudebescherming.
- We kunnen ook informatie verzamelen over het besturingssysteem en het browsertype van je apparaat, voor systeembeheer en om gebruiksinformatie aan onze adverteerders te rapporteren. Dit betreft statistische gegevens over de browser-acties en patronen van onze gebruikers en identificeert geen enkele persoon.
 

Cookies

Cookies stellen ons in staat om de volgende informatie te verzamelen: informatie over je bezoeken aan onze site, inclusief maar niet beperkt tot verkeersgegevens, locatiegegevens, weblogs en andere communicatiegegevens, zoals vereist voor facturering of anderszins.
Raadpleeg onze Cookie Policy voor gedetailleerde informatie over de cookies die we gebruiken en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken.
 

Hoe slaan we je gegevens op?

- Alle informatie die je ons verstrekt, wordt opgeslagen op onze beveiligde servers.
- Bij alle informatie die we van jou ontvangen, gebruiken wij strikte procedures en beveiligingsfuncties om ongeoorloofde toegang te voorkomen. Hoewel we onze uiterste best doen om je persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van de overdracht van de gegevens die je zelf naar onze site verzendt niet garanderen; Elke overdracht naar onze site is op eigen risico.
 

Hoe gebruiken wij je persoonlijke informatie?

We kunnen informatie over jou op de volgende manieren gebruiken:
- Om je te voorzien van informatie of diensten die je bij ons hebt aangevraagd.
- Om je te informeren over de voortgang van je bestelling.
- Om verplichtingen na te komen die voortvloeien uit contracten of overeenkomsten die tussen jou en ons zijn aangegaan, bijvoorbeeld om je bestelling op het juiste adres af te leveren of je betaling mogelijk te maken.
- Om je in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze diensten.
- Om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze site op de meest effectieve manier voor je en voor je apparaat wordt gepresenteerd.
- Om je te helpen bij het voltooien van een aankoop.
- Om onze site en diensten te verbeteren.
- Om je te informeren over veranderingen in onze goederen of diensten.
- Om fraudebestrijding uit te voeren.
- Om productrecensies te publiceren op onze website (behoudens je voorafgaande toestemming).
- Om je per e-mail periodieke informatie te sturen (behoudens je voorafgaande toestemming). Je kan ook na inschrijving voor onze nieuwsbrief altijd gebruik maken van de afmeldmogelijkheid die in onze communicatie wordt aangeboden.
Wij zullen je persoonlijke informatie en / of e-mailadres nooit aan derden verkopen.
- Zie ook onze ​​Cookie Policy

Als we de manier wijzigen waarop we je informatie gebruiken, word je hiervan vooraf op de hoogte gesteld en wordt dit document dienovereenkomstig aangepast.
 
Rechtsgrondslagen waarop wij persoonsgegevens verzamelen en verwerken
 1. Betrokkene heeft toestemming gegeven voor het verwerken van de persoonsgegevens
2. Verwerking is noodzakelijk voor het uitvoeren van een overeenkomst
3. Verwerking is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de wettelijke verplichting
4. Verwerking is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke 

Als je niet wilt dat wij je informatie op deze manier gebruiken of je informatie aan derden verstrekken voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op via support@hwg.nl.

U kunt zich op elk moment afmelden voor onze e-mailnieuwsbrief door op de link onderaan elke nieuwsbrief te klikken of door ons te vragen je e-mailadres te verwijderen uit onze bestanden op support@hwg.nl.
 

Met wie delen wij je persoonlijke informatie?

Om je bestelling mogelijk te maken, maken we je persoonlijke informatie bekend aan derden, waaronder:
- Postorganisaties voor de levering van goederen die je hebt besteld.
- Organisaties die ons helpen bij het voltooien van bestellingen en betalen van goederen, zoals financiële instellingen, waaronder banken, creditcardmaatschappijen en andere betalingsaanbieders (Payment Service Providers - PSP). 
- AfterPay.Wanneer je voor de eerste keer gebruik maakt van de betaalmogelijkheid AfterPay is het mogelijk dat door AfterPay een kredietwaardigheidsbeoordeling wordt uitgevoerd. Meer informatie over de verwerking en bescherming van je persoonlijke gegevens door AfterPay vind je op https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/over-afterpay/privacy-statement en https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden
- Organisaties die feedback verzamelen van klanten (behoudens voorafgaande toestemming).
- In het geval dat we ons bedrijf en / of onze activa verkopen, kunnen we je persoonlijke gegevens bekendmaken aan de potentiële koper van ons bedrijf; en
- Als we je persoonlijke informatie moeten vrijgeven of delen om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of om onze Algemene voorwaarden te handhaven of toe te passen; of om onze rechten, eigendom of veiligheid van onze klanten of anderen te beschermen. 
 

Hoe lang bewaren we je gegevens?

Om fiscale redenen bewaren wij informatie zoals facturen, ontvangstbevestigingen en andere documenten (die persoonlijke informatie kunnen bevatten) gedurende minimaal 7 jaar, waarna deze worden vernietigd.
Je informatie die wij voor marketingdoeleinden gebruiken, blijft bij ons totdat je ons laat weten dat je deze informatie niet langer wenst te ontvangen.
Zie voor meer informatie over bewaartermijnen ook ons cookie-beleid.
 

Uitgaande links op onze website

Onze site kan links bevatten naar en van websites van partnernetwerken en adverteerders. Let op: als je een link naar een van deze websites volgt, kunnen deze websites andere voorwaarden of beleidsregels op je persoonlijke gegevensverzameling toepassen en accepteren wij geen enkele aansprakelijkheid voor dit beleid.
 

Toegang tot je gegevens, updaten en corrigeren van je gegevens

We willen ervoor zorgen dat je persoonlijke informatie correct en up-to-date is. Als de informatie die je ons hebt verstrekt verandert, bijvoorbeeld als je je e-mailadres of naam wijzigt, laat ons dan de juiste informatie weten door een e-mail te sturen naar support@hwg.nl.

Je rechten onder de AVG
De Europese Wet Bescherming Persoonsgegevens (GDPR) geeft je recht op toegang tot, bijwerken en corrigeren van informatie over jou. Je hebt ook het recht om te worden vergeten en kunt ons vragen alle persoonlijke informatie die we over je hebben in onze bestanden te verwijderen of te anonimiseren.

Als je een kopie van enkele of al je persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn wilt inzien, of je gegevens wilt aanpassen of (laten) verwijderen, stuur dan een e-mail naar support@hwg.nl.
 
Ook kan je schriftelijk contact opnemen met ons hoofdkantoor:
Holland Watch Group
Willebrordusstraat 14-16
3037 TR Rotterdam
Nederland
 
We zullen reageren binnen 4 weken nadat we je verzoek hebben ontvangen.

Houd er alstublieft rekening mee dat we je persoonlijke gegevens niet kunnen verwijderen zolang er een wettelijke verplichting is om deze gegevens op te slaan (bijvoorbeeld voor belastingdoeleinden) of zolang we verplichtingen hebben jegens u. Bijvoorbeeld: als je een aanspraak op garantie hebt gedaan.

Als je gebruik maakt van het recht om "de verwerking van persoonsgegevens te beperken" of onvolledige informatie aan ons verstrekt, heeft dit consequenties. Wij zullen bijvoorbeeld je garantie-informatie niet kunnen terugvinden.

Wanneer je niet tevreden bent met de afhandeling van je verzoek of over de manier waarop wij je gegevens verzamelen, verwerken en/of bewaren heb je het recht daarover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Laatst bijgewerkt: juni 2018
 
Wijzigingen die wij in de toekomst zullen aanbrengen in ons privacybeleid zullen op deze pagina worden gepubliceerd.
Lees ook onze Algemene voorwaarden voor disclaimers en aansprakelijkheidsbeperkingen voor het gebruik van onze website.

Klantenservice

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037TR  Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten