<h1>Renard horloges</h1>

Renard horloges

Renard streeft ernaar tijdloze en aantrekkelijke horloges te ontwerpen. Inspiratie vinden ze in geweldige ontwerpen uit het verleden, in details en elementen die de tand des tijds hebben doorstaan. Door deze invloeden te gebruiken en ze te versmelten met een moderne houding en materialen, creëert Renard klassieke horloges als modeaccessoires voor moderne mensen. Vind hier je Renard horloge.
Dames Heren
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Unieke Renard kenmerken

Renard (Frans voor ‘vos’) is een Nederlands horlogemerk gevestigd in Amsterdam. Het is geïnspireerd door het verleden, maar het heeft een moderne uitstraling door de slanke en minimale ontwerpen. Die buitengewoon goed passen bij zowel formele als casual kleding van moderne dames en heren.
 
Typerend voor Renard horloges is de verticaal geborstelde metalen wijzerplaat. Tegenwoordig hebben de meeste geborsteld wijzerplaten hebben een zonnestraal patroon, dat wil zeggen geborsteld vanuit het centrum. Hierdoor vallen Renard horloges echt op. De koepelvorm van het glas is een knipoog naar de jaren 1960 en '70. Het leer dat wordt gebruikt voor de banden is een duurzaam plantaardig gelooid Italiaans kalfsleer.
 

Onze Renard horloge collectie

In onze collectie vind je dameshorloges en herenhorloges, chronografen en klassieke horloges.
 
Om je ideale Renard horloge te vinden, kan je de selectie op deze pagina verfijnen met behulp van de filters. Sorteer bijvoorbeeld op prijs, maat of kleur om het horloge te vinden dat het beste bij jou past.
 

Renard horloges online kopen

Je koopt met zekerheid bij Horloge.nl, want je hebt 30 dagen bedenktijd én je kunt je aankoop gratis terugsturen. Wij garanderen gratis verzending bij bestellingen boven € 50. Is het horloge een cadeautje? Wij pakken het gratis voor je in!
 
Op de hoogte blijven van horlogenieuws en aantrekkelijke acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je aankoop.