Nu Sale met kortingen tot 70%. Bekijk onze deals!
<h1>Rip Curl horloges</h1>

Rip Curl horloges

Rip Curl is opgericht door twee surfers met een passie voor avontuur. Vanouds richt het merk zich op surfers en boarders, maar biedt ook modellen voor dagelijks gebruik. De Rip Curl Tide horloges zijn bedoeld voor surfes en bevatten o.a. getijdentabellen. Alle Rip Curl horloges zijn ten minste 10 bar waterdicht.
3 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Kast materiaal
Kleur Horloge
Materiaal Band
Terug Filteren
 

De geschiedenis van Rip Curl horloges

Meer dan 40 jaar geleden begon Rip Curl als een visie van twee surfers met een passie voor de zee en avontuur. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een manier van leven voor surfers en boardsport liefhebbers wereldwijd. Het merk blijft zich inzetten om de ultieme Surfing Company te blijven. Rip Curl produceert high-tech surf gear en kampeeruitrustingen gewijd aan hen die met een onstuitbare hang naar avontuur leven. De horloges zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie en zijn getest volgens de hoogste industrienormen. Rip Curl selecteert de beste materialen om uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid in het maritieme milieu te waarborgen. De huidige collectie biedt niet alleen horloges speciaal voor surfers en atleten, maar heeft ook meerdere modieuze modellen voor elke dag.

Rip Curl getijdenhorloges

Ontworpen voor professionele én amateur surfers zijn de Tide horloges voorzien van de nieuwste evolutie in getijde- technologie. Ze zijn voorzien van een touch toegang tot getijdetabellen van over de hele wereld met gegevens als het beste tij, windrichting en deining om surfers te helpen de beste golf te scoren.

Rip Curl sporthorloges

De sport horloge lijn omvat horloges die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, maar ook op het strand of rond het zwembad. Lichtgewicht en gemaakt van duurzame materialen zoals ABS, siliconen, polyurethaan en 316L roestvrij staal die worden gebruikt om maximaal comfort en sterkte te garanderen. Deze horloges zijn op diepte getest tot 100 meter en deze eigenschap maakt ze ideaal voor een dagje aan het strand.

Rip Curl fashion horloges

De Fashion horloge-lijn omvat slanke automatische uurwerken, chique en kleurrijke NATO-band horloges en glamoureuze roestvrijstalen armbandhorloges met prachtige parelmoer wijzerplaten gemaakt van abalone schelpen. Deze horloges zijn ook op diepte getest tot 100 meter, waardoor ze het perfecte mode-accessoire voor je volgende pool-party!