<h1>Sekonda horloges</h1>

Sekonda horloges

De hoge kwaliteit, trendy reeks horloges met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding maakt SEKONDA het best verkopende horloge merk van het Verenigd Koninkrijk van de afgelopen twintig jaar! De collectie bestaat uit zowel dameshorloges als herenhorloges met een eclectische stijl: van casual chique en glamoureus tot sportief en stevig.
Dames Heren
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

De geschiedenis van SEKONDA horloges – Al meer dan twintig jaar lang het best verkopende horlogemerk in het Verenigd Koninkrijk

Het Britse horlogemerk SEKONDA is opgericht in 1966. In die tijd was Sekonda vooral gericht op mechanische horloges van Russische makelij. Met goede marketing en een uitstekende klantenservice werd Sekonda al snel een begrip. De introductie van het quartz uurwerk creëerde een technologische en economische verschuiving in de horloge-industrie. Dientengevolge besloot Sekonda in 1969  zich te richten op modieuze horloges. Dit was een goede stap, omdat de nieuwe identiteit van Sekonda het grootste en meest bekende  Britse horlogemerk maakte. Een positie die nog steeds wordt vastgehouden.
 

SEKONDA horloges - kwaliteit en duurzaamheid tegen een goede prijs


Een van de belangrijkste waarden van Sekonda is kwaliteit. Toegewijd aan het produceren van hoge kwaliteit horloges die jelevensstijl complementeren. Sekonda maakt gebruik van topkwaliteit uurwerken, strikte productierichtlijnen, strenge tests en kwaliteitscontrole procedures. Dit is de reden waarom minder dan 1% van de 1,6 miljoen verkochte horloges, is teruggekeerd! Sekonda horloges zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook duurzaam en betaalbaar.
 

Onze SEKONDA horlogecollectie


Onze Sekonda horloge collectie bestaat uit zowel dameshorloges als herenhorloges.
Sekonda horloges passen perfect bij vrouwen die willen die graag vrouwelijke sieraden dragen. De collectie bestaat uit  prachtige armband horloges voor dames met een bescheiden omvang tussen de 25 mm en 28 mm, maar ook trendy horloges met een glamoureus karakter en klassieke horloges voor een elegante look.
De collectie Sekonda horloges voor mannen heeft een casual chic karakter met een sportieve twist. Je vindt piloten horloges met een textiele band, roestvrijstalen sport chronografen en horloges met een klassieke, zakelijke stijl.
Alle Sekonda horloges zijn voorzien van een quartz uurwerk en afgewerkt met hoogwaardige mineraal glas. Een groot aantal van de horloges is 5 ATM waterdicht en je hebt twee jaar wereldwijde garantie op alle Sekonda horloges.