FB tracking

Smartwatches: altijd verbonden

Smart watch Banner
Smart watches zijn bijzonder populair en wij snappen wel waarom... Met de komst van de trendy designer smartwatches heb je niet alleen een stuk technologie om je pols maar ook een fraai vormgegeven accessoire! Op dit moment hebben wij meer dan 70 verschillende smartwatches in onze collectie van merken als Fossil, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Swatch, Guess en Fréderique Constant. We voegen continu nieuwe horloges toe aan ons assortiment, dus hou deze pagina én ons blog/nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes over smartwatches.
134 horloges
Doelgroep
Prijs
Merken
+ Meer opties weergeven...
Diameter
Waterdichtheid
Soort glas
Materiaal Band
Kleur Horloge
+ Meer opties weergeven...
Kastvorm
Tijdwaarneming
Anders
+ Meer opties weergeven...
123

Wat is een smartwatch?


Een smartwatch is een gecomputeriseerd polshorloge met meer functionaliteiten dan alleen tijdwaarneming. Smartwatches zijn ontworpen om, hetzij zelfstandig of gekoppeld met een smartphone (meestal via Bluetooth), functies aanbieden zoals mobiele apps, beller-ID, SMS en social media alerts, weerberichten, fitness monitoring, GPS-coördinaten, etc.

Smartwatches zijn meestal niet ontworpen om de mobiele telefoon te vervangen, maar sommige hebben wel mobiele telefoon functionaliteiten geïntegreerd. Doordat veel smartphones biometrische en gezondheids monitoring functies hebben, heeft de smartphone een aanvullende functie en meerwaarde in vergelijking met de smartphone.
 

Hoe kies ik mijn Smartwatch?


Het volgende stappenplan helpt je bij het maken van een goede keuze.
 

1. Welke functies vind je belangrijk?

Je komt hier meestal achter door jezelf af te vragen waar je de smartwatch voor wilt gebruiken. Ben je een fanatieke sporter? Ben je op zoek naar een super geavanceerd model of ben je al tevreden met een beperkt aantal functies?

Wij onderscheiden in ons assortiment drie verschillende smartwatch categorieën.

Full Smartwatch: Bij dit type smartwatch zijn het horloge en de smartwatch volledig geïntegreerd, waardoor het horloge veel functies van de telefoon kan overnemen. Zo is het mogelijk om je WhatsApp, e-mail, agenda en meer te bedienen vanaf je pols. Ook is het mogelijk om te bellen en gesprekken te ontvangen met je smartwatch.

Semi Smartwatch: Deze smartwatch modellen hebben een verbinding met de smartphone zodat bepaalde gegevens uitgewisseld kunnen worden. Deze smartwatches zijn goed geschikt voor een specifiek doel, zoals sporten met functies als een hartslagmeter, een stappenteller, gps en slaapritmemeter.

Horloges met smart functionaliteiten:  Dit type smartwatch kan via een bluetooth verbinding een beperkt aantal functies uitwisselen met je telefoon. Handige features zijn de smartphone finder, afstandmeter, snelheidsmeter en stappenteller.
 

​2. Belangrijk: Besturingssysteem controleren
 

Check van tevoren altijd of het besturingssysteem van je telefoon en of je potentiële smartwatch voor elkaar geschikt zijn. Niet alle smartwatches en smartphones zijn compatibel!


Vragen over een smartwatch?


Neem contact op met een van onze productspecialisten via 085 489 20 10 of kom naar een van onze winkels.

widget