Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!
<h1>Swatch Es War Einmal horloges</h1>

Swatch Es War Einmal horloges

De horlogecollectie ‘Es war Einmal’ van Swatch, oftewel ‘Er was eens’, neemt je mee naar een hele nieuwe wereld waar sprookjes werkelijkheid worden. Deze horloges zijn geïnspireerd op allerlei mythische figuren en karakters uit het land der magie, zoals het verhaal van Alice in Wonderland. Volg jij het witte konijn naar Wonderland?

0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Over de Swatch Es war Einmal collectie

De horloges uit deze collectie zijn gebaseerd op de meest magische figuren uit Alice in Wonderland, maar ook op Pinokkio, Batman en Dracula. De ‘Es war Einmal’ collectie brengt de magie bij jou om je pols. Stap even uit de sleur van het dagelijkse leven en laat je verleiden naar de wondere wereld van de sprookjes.
 

Onze Swatch Es war Einmal collectie

Onze Swatch Es War Einmal collectie bestaat uit zowel dameshorloges als herenhorloges. Elk individueel horloge heeft een eigen karakter.
 

Alice in Wonderland

Iedereen kent het sprookje van Alice in Wonderland, maar voor degenen die denken: ‘Hoe zat dit ook al weer?’ even een kleine samenvatting. De nietsvermoedende Alice ziet een pratend wit konijn voorbij komen, die zij dan ook volgt tot een konijnenhol. Hier valt ze in en zo komt ze terecht in  Wonderland. Daar ontmoet ze een aantal bijzondere figuren, zoals de Chesire Cat, de Hartenkoningin, het witte Konijn en Mad Hatter. Het einde zullen we niet verraden, lees het boek of kijk een van de vele filmversies.

De volgende horloges zijn geïnspireerd op dit sprookje:

Swatch Wonder Queen horloge

Dit horloge is geïnspireerd op een van de bekendste figuren uit Alice in Wonderland, namelijk de Queen of Hearts, oftewel de Hartenkoningin. De Hartenkoningin regeert in Wonderland. Met haar leger, dat lijkt op speelkaarten, probeert ze alles volgens haar regime te laten verlopen. Het schoppenaas symbool van dit leger is weergegeven op de horlogeband.
Een ander leuk detail van dit horloge is dat de Hartenkoningin een gouden kroon op heeft, maar ook de kroon van het horloge is goud. Alleen voor dragers die de koningin een beetje kunnen temmen!

Swatch Cat me Up horloge

De Chesire Cat (de Kolderkat) is misschien wel een van de leukste figuurtjes uit dit sprookje, maar zeker niet de liefste. Met zijn brede glimlach verschijnt hij overal en nergens in Wonderland en probeert hij het Alice zo lastig mogelijk te maken om de weg naar buiten te vinden. De paars-roze gestreepte horlogeband past erg goed bij de mintgroene ogen van de kat op de wijzerplaat. Ook kan je een deel van het uurwerk zien door zijn mond. Draag dit horloge met enige voorzichtigheid en laat je niet misleiden door deze mysterieuze viervoeter. 

Swatch Double Me horloge

Je gaat dubbel zien van dit horloge. Geïnspireerd op de beroemde Tweedle Dee en Tweedle Dum, die onafscheidelijk zijn. Het contrast van zwart, rood en wit geeft dit horloge een strakke grafische look. Wanneer je goed kijkt, zie je een rood hartje op de witte passant (lusje dat de band op zijn plaats houdt) van de horlogeband. De echte kenner weet wel  waarnaar dit verwijst! Beleef dubbel zoveel plezier met dit horloge van Swatch!

Naast figuren uit Alice in Wonderland bevat de Swatch ‘Es War Einmal’ collectie ook horloges geïnspireerd op andere karakters:

Swatch Flaggermus horloge

Tatatatatatata BATMAN! Het Flaggermus horloge is geïnspireerd op deze superheld. De kleuren zwart en geel en de print van de vleermuisoren op de band zijn een eerbetoon aan dit personage. Flaggermus keert terug naar Gotham City en is sterker dan ooit!

Swatch Dra-Cool horloge

Gelukkig kan dit horloge wel tegen zonlicht, maar neemt je wel meteen mee naar de duisternis. Geïnspireerd op de bekendste vampier van de wereld: Graaf Dracula. De wijzerplaat onthult zijn bijtgrage tanden en de secondewijzer heeft een verdachte rode bloedkleur. Zorg in ieder geval dat je genoeg knoflook in huis hebt wanneer je dit horloge gaat dragen… 

Swatch Naso Lungo horloge

Wanneer je dit horloge om je pols draagt is het verstandig om niet te liegen. Geïnspireerd op het bekende houten mannetje Pinokkio. Zijn neus is een van de wijzers van het horloge. Op de horlogeband zie je dat Pinokkio nog vast zit aan een van zijn marionetten touwtjes. Wordt hij ooit een echte jongen?  De geribbelde binnenkant van de siliconen horlogeband zorgt voor extra draagcomfort.
 

Swatch Es War Einmal horloge online bestellen

Heb jij het hart van een ‘true believer’? Scoor dan het horloge met jouw favoriete karakter!