FB tracking
Bestel binnen en ontvang je bestelling morgen in huis

Terugsturen en ruilen

free-return-banner
 

Bij Holland Watch Group doen we ons uiterste best om u een fijne winkelervaring te bieden. Mocht u desondanks - om wat voor reden dan ook - niet volledig tevreden zijn met het door u gekozen en gekochte product, dan kunt u dat binnen 30 dagen na ontvangst aan ons terugsturen.

 

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn product ruilen. Is dit mogelijk?

Het ruilen van een product is makkelijk. Log in op de orderservicepagina en volg de stappen rechtsonderaan de pagina.

Hoe stuur ik een product terug?

Het terugsturen van een product naar HWG is gemakkelijk. Log in op de orderservice pagina op de website en volg de stappen rechtsonderaan de pagina.

Terugbetalen of ruilen, wat stuur ik terug?

Als het product dat u hebt gekocht niet bevalt en u wilt het terugsturen voor een terugbetaling of om te ruilen, moet u het complete product dat u heeft ontvangen, inclusief de doos, labels en alle papieren terugsturen. Het product moet ongedragen zijn.Gelieve het ingevulde retourformulier bij uw zending te voegen. Meer informatie en de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen vindt u hier

Wanneer wordt mijn retourzending verwerkt?

Volgens de Nederlandse wetgeving dienen wij binnen 14 dagen na terugontvangst van het product de terugbetaling verwerken, maar wij verwerken de meeste restituties al binnen 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd vanwege seizoensgebonden omstandigheden, zoals de kerstperiode, soms tot 7 werkdagen kan duren.

Wanneer heb ik mijn geld terug?

Volgens de Nederlandse wetgeving dienen wij binnen 14 dagen na terugontvangst van het product een terugbetaling te verwerken, maar wij verwerken de meeste restituties al binnen 5 werkdagen. Nadat we de betalingsopdracht hebben gestuurd naar onze bank- / betalingsdienstaanbieder, is de verwerkingstijd maximaal 72 uur voordat de betaling op uw rekening staat. Meer informatie over terugbetalingen vindt u hier. Houd er a.u.b. rekening mee dat de verwerkingstijd vanwege seizoensgebonden omstandigheden, zoals de kerstperiode, soms tot 7 werkdagen kan duren.

 
lijn
 

Gemakkelijk gratis terugsturen binnen Nederland


Stuur producten gratis terug met onze Return Your Parcel service binnen een termijn van 30 dagen binnen Nederland. U doet dat door de onderstaande vier stappen te volgen. 

Hoe werkt het?
1. Log in op de orderservice pagina
2. Download het retourformulier en voeg het bij uw pakket.
3. Download het retourlabel en volg de instructies in de pdf.
4. Daarna kunt u het pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde Post NL agentschap.
 

Wij verzoeken u bij uw retourzending rekening te houden met de volgende voorwaarden:

 • Na ontvangst heeft u een bedenk-/herroepingstermijn van 30 dagen. 
 • Stuur het product binnen 14 dagen na uw herroeping retour.
 • Download ons retourformulier en uw gratis retourlabel (binnen 30 dagen na ontvangst) op de Orderservice-pagina.
 • Het gratis retourneren geldt alléén bij PostNL agentschappen
 • Het product retourneren in ongedragen, onbeschadigde staat, passen mag natuurlijk wel.
 • De band of sluiting van een horloge mag niet verbogen zijn.
 • Horloges en klokken moeten worden teruggestuurd in de originele merk-verpakking. 
 • Aanhangende labels moeten intact zijn (indien redelijkerwijs mogelijk).
 • Een aankoopbewijs moet worden meegezonden.

Ruilen

 • Voeg het ingevulde retourformulier - waarop u heeft aangegeven welk product u terug wilt ontvangen - bij uw retourpakket.
 • Wanneer het product bij ons is terugbezorgd, zullen we zo snel mogelijk het andere product aan u toesturen.
 • Als het product is uitverkocht, betalen we u het volledige bedrag (inclusief eventueel betaalde kosten voor de heenzending) terug.
 • Wanneer het product dat bij ons is terugbezorgd beschadigd is kunnen er extra kosten berekend worden.
Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van het standaard Europees retourformulier
 

Verwerkingstermijn retouren


Producten teruggestuurd via onze Gratis Retour Service worden verwerkt door een extern e-commerce fulfilment bedrijf gevestigd in Weesp. Dit betekent dat uw geretourneerde product 1-2 werkdagen na de datum op uw afleverbewijs wordt verwerkt in Rotterdam.
Deze Gratis Retour Service geldt alleen voor producten gestuurd mét gratis retourlabel naar ons adres in Weesp

Terugbetaling

Voorwaarden voor terugbetaling zijn:
 • Wanneer een product geretourneerd wordt voor een terugbetaling, zullen wij u het volledige bedrag (inclusief in rekening gebrachte kosten voor de heenzending) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u crediteren. Terugbetalingen verwerken wij zo snel mogelijk nadat u heeft aangegeven het product aan ons terug te willen zenden.
 • Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen na uw melding hebben ontvangen wordt de terugbetaling gedaan op het moment dat wij het product daadwerkelijk hebben terug ontvangen of op het moment dat u kunt aantonen het product daadwerkelijk aan ons te hebben verstuurd.
 • Producten teruggestuurd via onze Gratis Retour Service worden verwerkt door een extern e-commerce fulfilment bedrijf gevestigd in Weesp. Dit betekent dat uw geretourneerde product 1-2 werkdagen na de datum op uw afleverbewijs wordt verwerkt voor terugbetaling in Rotterdam.
 • Terugbetalingen worden gedaan middels hetzelfde betaalmiddel dat is gebruikt voor de afrekening van de bestelling. Dus: heeft u met Ideal betaald, dan storten wij het bedrag terug op uw rekening via Ideal.
 • In het geval Horloge.nl/Holland Watch Group B.V. een fout heeft gemaakt met uw order, zullen we de eventuele terugzendkosten ook vergoeden.
 • Wanneer het product, dat bij ons is terugbezorgd beschadigd is, kunnen er extra kosten berekend worden.

Horloge terugsturen voor reparatie onder garantie

 • Stuur in het geval van reparatie onder garantie het garantiebewijs mee met uw kapotte horloge. Reparaties onder garantie worden zonder geldig, gestempeld garantiebewijs niet in behandeling genomen!
 • U hoeft de originele merkverpakking/doos niet mee te sturen. Holland Watch Group kan niet garanderen dat u de doos na reparatie terugontvangt. Verpak het horloge wel goed, bijvoorbeeld in bubbelplastic.
 • Na ontvangst van uw horloge beoordeelt onze gecertificeerde horlogemaker of het defect onder de garantiebepalingen valt. Wannneer dat het geval is, vergoeden wij uw verzendkosten van het defecte product (indien dat product ook bij ons is aangeschaft). Wanneer het defect niet onder garantie valt, krijgt u van ons een prijsopgave voor reparatie. Meer informatie over reparatie onder garantie vindt u hier.
Log voor reparaties onder garantie binnen de 30-dagen retourperiode in op onze orderservice pagina en volg de instructies.

Voor reparaties onder garantie buiten de 30-dagen retourperiode voegt u het ingevulde retourformulier bij uw retourzending aan:
Holland Watch group B.V.
T.a.v. Afdeling Retouren
Willebrordusstraat 14
3037 TR Rotterdam
Nederland
 
Zorg aub voor voldoende frankering wanneer u het product buiten de 30 dagen termijn terugstuurt. Wij adviseren u het pakket terug te sturen via aangetekende post.
widget