<h1>Tissot Prc200 horloges</h1>

Tissot Prc200 horloges

De Tissot PRC200 horloges zijn modern en sportief, met een degelijke Zwitserse achtergrond. De horloges zijn verkrijgbaar als analoog quartzhorloge en als chronograaf. Tevens is er keuze uit metalen of leren band en verschillende kleuren wijzerplaat.
1 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Het ontstaan van de Tissot PRC200

De sportieve PRS200 lijn van chronografen was heel succesvol. Maar een horloge met zo’n uitgesproken uiterlijk is niet de keuze van heren die een horloge dragen bij een kostuum, maar die wel houden van een sportief horloge. Dit deed Tissot besluiten een sportief horloge uit te brengen dat - net als de PRS200 - ook 20 ATM waterbestendig was (dus geschikt om mee te duiken), maar wel met een met een klassiekere uitstraling. Dit heeft geresulteerd in de Tissot PRC200 serie. De sportiviteit van de horloges wordt verder benadrukt door de strakke, duidelijk afleesbare wijzerplaat, versterkt door lichtgevende indexen en wijzers.
Tissot heeft bovendien een lange geschiedenis van samenwerkingen met sportorganisaties. Het merk is officieel tijdwaarnemer van o.a. de NBA, FIBA, Tour de France, MotoGP. Dit kun je natuurlijk alleen maar waarmaken als de horloges bijzonder accuraat zijn, en dat is Tissot al sinds 1853.
 

Tissot PRC200 horloge online kopen; Snelle levering!

Bestel voor 22.30 uur en je PRC200 horloge wordt de volgende werkdag bezorgd! Ook kun je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. Liever achteraf betalen? Dat kan gratis via AfterPay.