Tissot V8 horloges

Tissot T-Sport V8 - een nauwkeurig en traditioneel racehorloge, welke dankzij het hoogwaardige quartz uurwerk tot op een tiende van een seconde tijden kan meten. De V8 lijn is bij ons verkrijgbaar in twee modellen, de Tissot V8 Chronograph en de Tissot V8 Automatic. Het V8 Chronograph model is zoals de naam al aangeeft een chronograaf horloge, inclusief drukknop boven en onder de kroon en drie hulpwijzerplaten. Daarnaast is dit model zowel voorzien van een tachymeterschaal waarmee de gemiddelde snelheid per uur berekend kan worden, als een datumaanduiding. De V8 Automatic heeft minder functionaliteiten dan de Chronograph (zo heeft deze enkel een datumaanduiding op de wijzerplaat), maar blijft dankzij het sportieve en klassieke motorsport-design een typisch Tissot horloge. Beide modellen zijn 10 Bar waterdicht, oftewel geschikt om mee te zwemmen en te snorkelen.

6 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Kleur Horloge
Materiaal Band
Kleur Band
Kleur wijzerplaat
Terug Filteren
 

Jouw ideale Tissot V8 Automaat of Chronograaf

De V8 is verkrijgbaar met zowel een metalen, als een leren horlogeband. Ook de kleur van de wijzerplaat kan verschillen, ongeacht of je kiest voor de V8 Automatic of de Chronograph. Zo kan een crèmekleurige wijzerplaat met bruine leren horlogeband je horloge een traditionele uitstraling geven, terwijl een zwarte wijzerplaat met zilveren metalen band stoerder oogt. Welke variant sluit het beste aan op jouw wensen en stijl?

Tissot V8 koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Tissot horloge morgen al in huis hebben? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!