<h1>Tissot Tradition horloges</h1>

Tissot Tradition horloges

Zoals je mag verwachten van Tissot, zie je het vakmanschap ook terug in de Tissot Tradition horloges. Bij Horloge.nl bestaat de collectie uit een reeks klassieke horloges voor heren en dames. Van eenvoudige quartz horloges tot automatische horloges met bijzondere complicaties. Geproduceerd vanuit de Zwitserse traditie met de modernste techniek. Bekijk nu het aanbod.
4 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Prijs
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Subcategorie
Terug Filteren
 

Finesse in de details

Het Zwitserse vakmanschap van Tissot zit in de details en de afwerking. Alleen al de zachte curve van de kast is een toonbeeld van elegantie. De bewerking van de wijzerplaat en rotor van de automatische horloges zijn ook bijzonder. Ze zijn vaak gedecoreerd met een zogenoemd ‘guilloche’ patroon. Ook de extra functies van de horloges zijn mooi verwerkt. Zie bijvoorbeeld hoe fraai de kleine seconde is geïntegreerd in de wijzerplaat. Heel bijzonder zijn de Tradition Powermatic 80 automatische horloges met ‘open heart’ wijzerplaat waardoor je het uurwerk kunt zien. Of de horloges met eeuwigdurende kalender of GMT. Maar ook voor de horlogeliefhebber die meer houdt van eenvoud heeft een Tissot Tradition horloge veel te bieden. De 5.5 lijn bijvoorbeeld is een reeks extra dunne quartzhorloges. Heb je al een Tissot Tradition horloge en ben je op zoek naar een vervangende horlogeband? Bekijk dan ook onze collectie Tissot horlogebandjes.
 

Tissot Tradition horloge online kopen; Snelle levering!

Bestel voor 22.30 uur en je Tissot horloge wordt de volgende werkdag bezorgd! Ook kun je jouw horloge laten bezorgen bij een afhaalpunt of ophalen in een van onze winkels. Liever achteraf betalen? Dat kan gratis via AfterPay.