Wielrenhorloges

Zoals ieder jaar brengt officieel tijdmeter Festina ook dit jaar een Chronobike Tour de France horlogecollectie uit

De 2016 Chronobike collectie is een verzameling van 18 chronografen zoals altijd geïnspireerd door de wereld van het wielrennen. Het fiets-thema is duidelijk aanwezig in de collectie. De chronograaf sub-wijzerplaten zijn geïnspireerd op de tandwielen van de fiets, en de ring is geïnspireerd op race-helmen. De chrono drukknoppen lijken op race pedalen, en de aansluiting van de band op de kast is een subtiele knipoog naar het klassieke 'drop handlebar' stuur.

De collectie is verdeeld in 4 series en twee speciale edities. De 16.968 en 16.970 series zijn gemaakt van van roestvrijstaal en de 16969 en 16971 serie zijn gemaakt van zwart IP gecoat roestvrijstaal. Al deze 44 mm horloges bevatten mineraalglas en zijn waterbestendig tot 10 ATM.

De speciale edities van dit jaar (F16973 / 1 & F16972 / 1) zijn voorzien van een 3-laags anti-reflectie saffierglas en zijn de absolute topmodellen van de collectie. Beide horloges worden geleverd in een speciale doos met een extra (rubber) band en een bandwisselgereedschap.
Tour de France Banner

2016 Tour de France horloges

hr line
0 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Terug Filteren
 

Andere Chronobike horloges

hr line
0 horloges
Sorteer op