Apple Watch bandjes

Ben jij de trotse eigenaar of eigenaresse van een Apple watch, maar ben je uitgekeken op je Apple watch bandje? Of ben je tevreden met je huidige exemplaar, maar heb je behoefte aan meerdere Apple watch banden om zo je horloge aan te passen aan verschillende gelegenheden en outfits? Heb je in plaats van een stoere rubberen horlogeband bijvoorbeeld liever een stijlvolle leren band? Of juist andersom?

 

Bij Horloge.nl heb je de keuze uit hoogwaardige Italiaanse leren horlogebandjes van het merk Morrelato, geschikt voor de Apple watch. Deze zijn verkrijgbaar in 38mm en 42mm in de kleuren bruin en zwart. Hier is het zo dat je elk type horlogebandje kan combineren met je Apple watch, ongeacht de serie:

 

  • Bandjes van 38mm passen op het 40mm-model
  • Bandjes van 42mm passen op het 44mm-model
  • Bandjes van 40mm passen op het eerdere 38mm-model
  • Bandjes van 44mm passen op het eerdere 42mm-model
7 Horlogebanden
Sorteer op
Filteren Sluiten
Kleur Band
Bandbreedte
Bandbreedte bij gesp
Terug Filteren
 

Apple watch bandjes koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Apple watch horlogebandje morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!