Apple Watch bandjes

Apple Watch bandjes

Ben jij de trotse eigenaar of eigenaresse van een Apple watch, maar ben je uitgekeken op je huidige Apple watch bandje? Of ben je tevreden met je huidige exemplaar, maar heb je behoefte aan meerdere Apple watch banden om zo je horloge aan te passen aan verschillende gelegenheden en outfits? Heb je in plaats van een stoere rubberen horlogeband bijvoorbeeld liever een stijlvolle leren band? Bij Horloge.nl heb je ruime keuze uit hoogwaardige en kwalitatieve horlogebandjes, geschikt voor de Apple watch.

 

Maar dat is nog niet alles! Bij Horloge.nl kun je namelijk ook terecht voor band adapters. Deze adapters zorgen ervoor dat ieder universeel horlogebandje bevestigd kan worden aan een Apple watch. Het enige dat je hoeft te doen is deze adapter te bevestigen aan jouw universele horlogeband, waarna je deze gemakkelijk kan bevestigen aan de Apple watch. Hierdoor is de keuze voor een nieuw Apple watch horlogebandje nog nooit zo groot geweest. De adapters zijn verkrijgbaar voor diverse Apple watch series, voor banden van 20, 22 en 24 millimeter, in onder andere de kleuren zwart, goud en zilver.

Bruin Zwart
55 Horlogebanden
Sorteer op
Filteren Sluiten
Prijs
Materiaal Band
Kleur Band
Bandbreedte
Kleur gesp
Type sluiting
Bandbreedte bij gesp
Terug Filteren
12

Apple watch bandjes koop je online op Horloge.nl of in de winkel

Wil je jouw Apple watch horlogebandje morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Horloge.nl geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!