• NL
    Nederlands
Er zijn geen overeenkomende zoekopdrachten gevonden...
Er zijn geen overeenkomende producten gevonden...
GRATIS VERZENDING
vanaf € 50
BESTEL VOOR 22:30
MORGEN IN HUIS!
KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
Met AfterPay
NIET GOED, GELD TERUG
30 dagen bedenktijd

Veilig bestellen


Winkelen op het internet (online shopping) wordt steeds populairder. Het is gemakkelijk, snel en vaak ook goedkoper om iets via internet te bestellen. Wel wordt er constant gehamerd op de risico's. Hackers zouden er met uw betaalinformatie vandoor kunnen gaan.


Horloge.nl werkt samen met Global Collect, één van de grotere Payment Service Providers ter wereld. Samen maken wij gebruik van de SSL technologie (Secure Socket Layer) om uw persoonlijke gegevens te beveiligen op het moment, dat u die doorstuurt. Als u bij ons een credit card gebruikt om te betalen, ontvangen wij deze credit card gegevens niet. Alleen Global Collect heeft deze gegevens om de betaling te realiseren.


iDeal 


iDeal is de meest gebruikte betaalvorm in Nederland. Bij het gebruiken van iDeal betaalt u via een verbinding met uw eigen bank. Ook hier ontvangt horloge.nl geen gegevens, alleen Global Collect, die de iDeal betalingen voor ons administreert.


Maar niet alleen uw betaalgegevens worden beveiligd bij ons. Wanneer uw privégegevens worden gevraagd - bijvoorbeeld uw adres tijdens een bestelling, of de gegevens die u invoert tijdens het invullen van het contactformulier - worden deze met dezelfde SSL techniek beveiligd.


Horloge.nl is één van de ongeveer 1500 websites die aangesloten zijn bij Thuiswinkel Waarborg. Deze organisatie is het leidende keurmerk met de meest stringente eisen aan hun leden. Op deze wijze houden we onszelf scherp op het gebied van Customer Relationship Management (CRM).

KlantenserviceInformatie

Betaling
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037 TR, Rotterdam
Nederland

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Afterpay Ideal Visa Mastercard Mister Cash PayPal Rembours Royal Mail