FB tracking
Bestel binnen en ontvang je bestelling morgen in huis

Veilig bestellen: winkel met zekerheid

foto informatiepagina

Winkelen op het internet (online shopping) wordt steeds populairder. Het is gemakkelijk, snel en vaak ook goedkoper om iets via internet te bestellen. Wel wordt er constant gehamerd op de risico's. Hackers zouden er met uw betaalinformatie vandoor kunnen gaan.

Horloge.nl werkt samen met Computop, één van de grotere Payment Service Providers (PSP) ter wereld. Samen maken wij gebruik van de SSL technologie (Secure Socket Layer) om uw persoonlijke gegevens te beveiligen op het moment, dat u die doorstuurt. Als u bij ons een credit card gebruikt om te betalen, ontvangen wij deze creditcard gegevens niet. Alleen de PSP heeft deze gegevens om de betaling te realiseren.

Maar niet alleen uw betaalgegevens worden beveiligd bij ons. Wanneer uw privégegevens worden gevraagd - bijvoorbeeld uw adres tijdens een bestelling, of de gegevens die u invoert tijdens het invullen van het contactformulier - worden deze met dezelfde SSL techniek beveiligd.

Holland Watch Group is  lid van Thuiswinkel.org in Nederland en BeCommerce in België. Thuiswinkel.org en BeCommerce maken als nationale e-commerce verenigingen deel uit van Ecommerce Europe.

Ecommerce Europe is het leidende trustmark in Europa dat nationale organisaties  in EU-lidstaten en EFTA landen verenigt.

Klantenservice

Contact

Holland Watch Group B.V.
Willebrordusstraat 14
3037TR  Rotterdam
Netherlands

Telefoon: 085 489 20 10
E-mail: Klik hier

Informatie

Hoe te betalen
Verzending
Garantie
Veilig bestellen
Contact
Vraag en antwoord

Instructies

Hoe te bestellen
Polsmaat meten

 

€5 shoptegoed

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

widget