FB tracking
Bestel binnen en ontvang je bestelling morgen in huis

Verzending

Vandaag in huis service

Beschikbare verzendmethoden in Nederland

Standaardverzending

Aangetekende post
De volgende werkdag bezorgd door PostNL tussen 08.00 – 18.00 uur.
Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 22.30 en zaterdag 16.00 uur worden op maandag bezorgd.

Gratis bij bestelling boven € 50
Bestellingen onder € 50: € 4,95
Afhalen bij een door u gekozen afhaalpunt
Op di t/m za bezorgd door PostNL bij een 'Pakjegemak' servicepunt tussen 08.00 – 18.00 uur
Gratis bij bestelling boven € 50
Bestellingen onder € 50: € 4,95

Vandaag in huis Service

Dezelfde dag  bezorgd door koeriersdienst tussen 15.30 – 22.00 uur (ma t/m vr)
Toeslag van € 2,95 op uw verzendkosten
Uw pakket vandaag nog laten bezorgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Horloge.nl. Wanneer u op werkdagen vóór 13:00 een bestelling plaatst en kiest voor onze Vandaag in huis service, wordt uw pakket dezelfde dag nog tussen 15:30 en 22:00 bezorgd.
U wordt geïnformeerd zodra het pakket bij Holland Watch Group is opgehaald en binnen welk tijdvak het aan u zal worden aangeboden. Toch even niet thuis? Reageer dan op de e-mail die u ontvangt om uw pakket op een ander adres bij u in de buurt te laten bezorgen.

Afhalen in een van onze winkels

Rotterdam
Ophalen mogelijk binnen 2 werkdagen (ma t/m za)
Gratis
Breda
Ophalen mogelijk binnen 2 werkdagen (ma t/m za)
Gratis
 
lijn

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

 
Bestellingen op werkdagen (ma- t/m vr) geplaatst voor 22.30 uur worden nog dezelfde dag verzonden en op de volgende werkdag bezorgd. Bestellingen geplaatst van vrijdag 22.30 uur t/m zondag 24.00 uur en op nationale feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Pakketten verzonden met onze Vandaag in huis service worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden en geleverd mits de bestelling geplaatst is voor 13:00.
 
Om veiligheidsredenen zijn we niet in staat om alle horloges op te slaan in ons centraal magazijn of winkels. Als er bij een product bijvoorbeeld vermeld staat  "Verzending binnen 24 en 72 uur", betekent dit dat het product op voorraad is op een externe locatie. Zodra u dit product bestelt, wordt het product naar ons hoofdkantoor gestuurd, vanwaar we het product aan u verzenden. Dit proces duurt 24-72 uur.
 
lijn

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Ga naar de site of app van  PostNL of log in op onze Orderservice pagina.

 
lijn

Verzending naar adressen buiten Nederland

De verzendkosten naar adressen buiten Nederland worden automatisch berekend tijdens het bestelproces en worden weergegeven voordat u uw aankoop voltooit. Deze kosten zijn gebaseerd op het gewicht van de goederen die u bestelt en het land van levering. Verzendkosten zijn inclusief handling en verzekering.

Bezorging bij bestellingen van meer dan € 50 binnen de Europese Unie is GRATIS *.

* Verzendopties en kosten voor bepaalde Europese landen kunnen verschillen. Indien mogelijk bieden we u de veiligste en snelste verzendmethoden, zelfs als dit hogere verzendkosten met zich meebrengt.
widget