Gratis bezorging horloges boven € 50

Beste horloges onder de 500 euro

Beste horloges onder de 500 euro

Tegenwoordig kan je kiezen uit zoveel verschillende typen, kleuren en prijsklassen horloges dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dan hebben we het nog niet eens over het verschil in uurwerk en materiaal horlogeband. En wat nu wanneer het horloge dat je zoekt niet voor jezelf, maar voor een ander is? 

Geen paniek, wij helpen je graag! In dit geval door de beste horloges onder de 500 euro te tonen, voor zowel heren als dames. Mocht je hierna toch nog extra hulp nodig hebben, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.

Dit G-Shock herenhorloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 43mm en is voorzien van een kunststof band. In de kast bevindt zich een digitaal quartz kwaliteitsuurwerk. De combinatie van de horlogekast en -band maakt dat het een stoer horloge is, maar zeer zeker ook tijdloos. Perfect dus voor wanneer je een horloge zoekt welke jaren mee kan!

Smartwatches zijn hot! Dit Michael Kors dameshorloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 42mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk. Naast het aflezen van de tijd, kan dit horloge ook gebruikt worden voor het bijhouden van je stappen en hartslag. Ben je een actief en sportief type, dan is een smartwatch zeker van toegevoegde waarde.

Smartwatches zijn er in verschillende soorten en maten. Zo ook in het roségoud. Dit Fossil dameshorloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 41mm, is voorzien van een metalen band en kent weinig poespas. Geschikt dus voor elke gelegenheid, zowel zakelijk als privé.

Met een Casio PRO TREK horloge ben je klaar voor ieder avontuur - hij is namelijk uitgerust met een digitaal kompas, heeft een thermometer en barometer en werkt op zonnecellen. Dit Casio horloge heeft een plastic kast met een diameter van 52mm en is voorzien van een kunststof band. In de kast bevindt zich een radio gestuurd kwaliteitsuurwerk. Ben jij een echte avonturier, dan is dit model een perfecte match.

Casio Edifice: de ideale mix van technische perfectie, sportieve elegantie en hoogwaardige functionaliteit. Dit herenhorloge heeft een kleinere kast met een diameter van 48 mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk op zonne-energie. De zowel luxe als sportieve uitstraling maakt dit horloge tot een echte eyecatcher.

Een Cluse horloge is gemaakt met aandacht en zorg en brengt het beste in je outfit naar boven! Dit damesmodel heeft een goud gecoate roestvrijstalen kast met een diameter van 33mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk.

Dit herenhorloge van Tommy Hilfiger is perfect voor zakelijke gelegenheden, maar kan net zo goed casual in de vrije tijd gedragen worden. Dit model heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 44mm en is voorzien van een leren band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk.

Casio is een merk dat je al meerdere keren in dit rijtje terug hebt teruggevonden - en met een reden! Het uitgebreide assortiment en innovatieve karakter zorgt ervoor dat het merk zich onderscheidt en toegankelijk is voor zowel heren als dames, met verschillende smaken en voorkeuren. Dit damesmodel heeft een plastic kast met een diameter van 36mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een digitaal quartz kwaliteitsuurwerk.

Jouw perfecte horloge nog niet gevonden?

Inspiratie opgedaan, maar ben je nog steeds niet zeker welk horloge je gaat kiezen? Of ben je juist benieuwd naar horloges boven de 500 euro? Via onderstaande buttons kom je bij de gehele dames- en herencollectie terecht.