Surfhorloges

Surfer watches Banner
Dames Heren
8 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Merken
Diameter
Waterdichtheid
Soort glas
Materiaal Band
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Subcategorie
Tijd
Kalender
Chronograaf en timers
Alarmen en meldingen
Duiken en watersporten
Verlichting
Hardware
Connectiviteit
Terug Filteren
 

Voordat u een surfhorloge koopt

Voordat u een horloge koopt om mee te surfen, controleer dan eerst de waterbestendigheid. De meeste surfhorloges zijn speciaal gebouwd om schokken en complete onderdompeling in water te weerstaan. Zo kunt u het horloge dragen tijdens het surfen, zonder u zorgen te maken. Over het algemeen is een waterdichtheid van minimaal 100 meter / 10 ATM voldoende.

Welke specificaties moet uw horloge hebben?

Ons assortiment surfhorloges is zorgvuldig geselecteerd uit de beste merken op basis van hun unieke functies voor nog mooiere surfsessies. Recentelijk hebben fabrikanten van surf horloges functies zoals GPS en WiFi-systemen geïntroduceerd. Deze functionaliteiten laten surfers omstandigheden van de golven in real-time controleren. Klik op een horloge voor meer productspecificaties aan de onderkant van de pagina.
 

Onze collectie surfhorloges 


Ons assortiment van surf horloges bevat horloges van onder meer Rip Curl, het bekendste merk voor surfers! De - gezien de specificaties - zeer redelijk geprijsde SearchGPS horloges behoren tot de top! Met dit horloge kun je je surf volgen, en van elke sessie de hoogste snelheid, afstand en golftelling registreren. Je kunt kaarten, foto's en grafieken delen met je vrienden via een speciale app. Andere specialistische surf horloges van Rip Curl zijn de Trestless serie met voorgeprogrammeerde surflocaties, de Rifles serie met digitale kaarten en Winki getijde horloges voor dames.

De Casio G-Shock G-Lide serie is een zeer redelijk geprijsde collectie getijde horloges met tij- en maangrafieken voor nauwkeurige metingen. Extra bonus is reguliere G-Shock schok- en waterbestendigheid.