G-Shock merkinspiratie bij Horloge.nl

Binnenkort verkrijgbaar: De kleurrijke G-Shock Blue Phoenix

Geschreven op 16-03-2021 08:53 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
Radio-controlled horloges Solar Gelimiteerde Uitgave M-TG Bluetooth connected horloge

Ja, ik weet het, we hebben het de laatste tijd heel vaak over G-Shock, maar om eerlijk te zijn, het merk is dit voorjaar echt goed bezig! Met heel veel nieuwe en innovatieve limited editions. Van niet te missen betaalbaar tot zeer exclusief.

De nieuwe MTG-B2000PH-2AER Blue Phoenix valt in de laatste categorie waarvan er slechts 300 beschikbaar komen voor Europa.

 

Phoenix uit de vlammen

Het ontwerp van dit horloge is gebaseerd op de legende van de Chinese blauwe feniks, symbool van onsterfelijkheid en wedergeboorte. Als een voorbode van goede dingen die komen gaan, wordt de blauwe feniks gebruikt als motief op keramiek, voor vliegtuigmarkeringen en in andere kunstnijverheid in China.

Het uiterlijk van het horloge is spectaculair. De iriserende ion-plated kast verandert voortdurend van uiterlijk als een stuk roodgloeiend metaal dat door vlammen wordt gelikt, waardoor elk horloge een individuele look krijgt. Deze unieke look wordt bereikt door gradaties van geel naar rood toe te passen op de blauwe kast, aangevuld met roze en oranje accenten op de wijzerplaat en een donkerblauwe, doorzichtige siliconen band.

MTG-B2000PH-2AER

 

MTG-functies

De MTG-B2000PH is gebaseerd op de carbon MTG-B2000. Een high-end G-Shock met Tough Solar licht-energie, Multi-Band 6 automatische radiosynchronisatie, Triple G Resist (schok, middelpuntvliedende kracht, vibratie), 200 meter waterbestendigheid, saffierglas, Bluetooth smartphone link, dual time, Stopwatch van 1 seconde (24 uur), afteltimer (24 uur), dagelijks alarm en Super Illuminator LED-verlichting.

 

Voeg de Blue Phoenix toe aan uw verlanglijst

We kunnen niet wachten om dit buitengewone horloge in onze handen te krijgen en u meer details te laten zien. In de tussentijd zullen we het moeten doen met deze video van Casio...

 

Aangezien de Blue Phoenix een zeer zeldzame vogel is, raden we u aan haar op uw verlanglijst te zetten. We zullen u informeren zodra het horloge beschikbaar is (en uiteraard verwijderen we uw e-mailadres onmiddellijk nadat we dit hebben gedaan).