Diesel merkinspiratie bij Horloge.nl

Breng wat extra kleur in je leven met Diesel Red

Geschreven op 25-11-2020 14:15 door Miriam • Leestijd ongeveer 1 minuten
Smartwatch Gen 5 digitale horloges XL horloges

Horlogemerk Diesel is wereldberoemd geworden met badass, oversized horloges waar je niet omheen kunt. Maar wist je dat Diesel ook superstoere digitale horloges en smartwatches maakt? Dit seizoen zijn de Diesel horloges extra kleurrijk. En zeg nou zelf, we kunnen op dit moment toch wel wat kleur gebruiken in ons leven? Of zoals Diesel het zelf zegt: “Spread the color”.

 

Groot en rood: Diesel Mega Chief

Al jarenlang is de slogan van Diesel “Only the brave”. Volkomen terecht, want Diesel is misschien wel het stoerste en opvallendste horlogemerk in onze collectie. Vooral de XL-modellen zijn geen horloges voor timide personen.

In de horlogewereld proberen we het woord ‘klokje’ als aanduiding voor horloges zoveel mogelijk te vermijden. Maar voor de grootste Diesels zoals de Mega Chief maken we graag een uitzondering. Dat zijn echt klokken voor om je pols! En de rode details voegen nog een extra dimensie toe aan de toch al opvallende Mega Chief.

DZ4512
DZ4512
DZ4534
DZ4534

 

Crushed it: Ga digitaal met de Diesel Crusher

Nog niet zo lang op de markt en nu al een bestseller! De Diesel Crusher is een opvallend digitaal horloge met een trendy retro-uitstraling. Ook hier voert Rood de boventoon. Maar je kunt ook kiezen voor het minder uitgesproken zwarte model.

DZ1916
DZ1916
DZ1914
DZ1914

 

Diesel On smartwatches gaan voor kleur 

Ook de Diesel On smartwatches gaan dit seizoen voor kleur. De Axial is een vijfde generatie touchscreen smartwatch waarmee je altijd verbonden bent.

Door slimme integratie van WearOS by Google bevat deze smartwatch alle apps die je nodig hebt zoals Google Play, Maps, Google Pay en verschillende Health & Fitness apps. En natuurlijk kan je ook apps naar keuze zelf installeren uit jouw app store. Aangestuurd door de sterke en energiezuinige Snapdragon™ Wear 3100-processor van Qualcomm® met 1GB werkgeheugen werken je apps snel en stabiel. Het 8 GB opslaggeheugen is goed voor wel 1600 liedjes!

Diesel On Smartwatch
Diesel On Smartwatch

Diesel horloges bij Horloge.nl

Vandaag is misschien rood, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere vrolijke kleuren uit onze Diesel horloge collectie. Van blauw tot geel of met een iridiserend glas waarin je alle kleuren van de regenboog ziet. De keuze is aan jou: Spread the color!