Skagen merkinspiratie bij Horloge.nl

Cadeautip: Geef elkaar de tijd met Skagen

Geschreven op 26-11-2020 07:14 door Miriam • Leestijd ongeveer 2 minuten
Smartwatch Minimalistische horloges Designhorloges

Skagen horloges staan voor functionele features in gestroomlijnd minimalisme met maximale stijl. In de najaarscollectie van Skagen vind je zowel klassieke minimalistische designhorloges als hypermoderne connected smartwatches met één gemeenschappelijk kenmerk: ze vangen de tijd in tijdloosheid. Ideaal om te geven.

 

Glans aan het leven met Anita

De veelzijdige en verfijnde Anita is een van de populairste dameshorloges van Skagen. De heldere wijzerplaat is duidelijk en nooit opdringerig. Anita is verkrijgbaar in twee varianten die beide 30 mm groot zijn. 

Het advertentiemodel van dit seizoen heeft een prachtige diepblauwe wijzerplaat die optimaal contrasteert met de kristallen uurindexen die een vleugje glamour geven aan het functionele horloge. Feestelijk, maar ook alledaags.

Wanneer je liever gaat voor een nog subtieler horloge kan je ook kiezen voor een volledig zilver, goud of roségoud horloge uit dezelfde serie.

De SKW2862 heeft een blauwe parelmoer wijzerplaat gezet in een geslepen rand die in alle hoeken het (kaars)licht vangt. Ook dit model is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

SKW2307
SKW2307
SKW2862
SKW2862

 

Tijdloos design

Ook bij herenhorloges is parelmoer een fraaie toevoeging aan een verder strak en minimalistisch horloge. De chronografen uit de serie Holst laten zien dat functionaliteit stijl niet in de weg hoeft te staan.

Hét topmodel van 2020 is de SKW6651; Een trendy zwarte chronograaf met een comfortabele en makkelijk verstelbare mesh band. De donkergekleurde parelmoer wijzerplaat geeft een subtiele kleurglans aan het horloge. Dit model is ook verkrijgbaar met een leren band.

Toch liever een wat lichter gekleurd horloge? Je vindt Holst onder andere in zilver, bicolor en grijs. Het zilveren model SKW6652 heeft een felblauwe wijzerplaat. Dé trendkleur van najaar 2020.

SKW6651
SKW6651
SKW6652
SKW6652

 

Blijf in verbinding met Falster

Verbinding is belangrijk, juist in deze tijd. De Gen 5 Falster smartwatches van Skagen helpen je om connected te blijven met vrienden en familie. Stream je favoriete (kerst)liedjes, maak verlanglijstjes en kom je goede voornemens na met de fitness apps.

Falster heeft alles wat je van een smartwatch mag verwachten. Van een hartslagmonitor in de bodem van het horloge, tot GPS, NFC en Bluetooth om je oordopjes mee te verbinden als je gaat hardlopen. Je kunt zelfs via de spraakfunctie oproepen beantwoorden en Google Assistant activeren. Natuurlijk kan je ook apps naar keuze zelf installeren.

SKT5200
SKT5200
SKT5202
SKT5202

 

Skagen horloges bij Horloge.nl

Aandacht en tijd zijn misschien wel het mooiste cadeau dat je kunt geven. In onze winkels staan we voor je klaar om samen met jou een persoonlijk cadeau voor jouw geliefden uit te zoeken. Wanneer je online je Skagen horloge reserveert en een afspraak maakt zorgen we dat we alle tijd voor je hebben!