Certina merkinspiratie bij Horloge.nl

Certina DS PH200M; klassiek uiterlijk, innovatief innerlijk

Geschreven op 17-09-2020 10:01 door Miriam
Duik Horloges Automatische horloges

De horloges van Certina staan bekend om hun betrouwbaarheid door het DS-concept, dat uitstekende waterdichtheid, schokbestendigheid en anti-magnetisme garandeert. Bij het klassieke DS PH200M duikhorloge komen deze kwaliteiten samen in een zeer fraai uiterlijk.

 

Het Certina DS-Concept?

Het Certina DS-Concept staat voor Double Security. Dit betekent dat alle Certina DS horloges voorzien zijn van gepatenteerde dubbele pakkingen in de kast én (schroef)kroon zodat het mechanische horloge extra beschermd is tegen schokken en water. Certina ontwikkelde de basis van dit concept al in de jaren vijftig en sindsdien is de zeeschildpad met zijn beschermende schild het symbool van Certina.

Foto Certina duikhorloge
Foto Certina duikhorloge

Innovatief nieuw automatisch uurwerk met titanium balansveer

Ook de uurwerken van Certina worden met de grootste zorg gemaakt voor extra zekerheid. De innovatieve titanium Nivachron™-balansveer in het krachtige, automatische Powermatic 80-uurwerk beschermt tegen magnetische velden en is uitstekend bestand tegen schokken en temperatuurschommelingen.

 

De DS PH200M: Sterk én mooi

Met een formaat van bijna 43 mm, is de DS PH200M relatief bescheiden van formaat gezien de specificaties van het uurwerk. De bijzonder stijlvolle vormgeving met een retro-twist maakt indruk door de sublieme afwerking en details.

Foto Certina duikhorloge
Foto man met Certina horloge

Vooral de licht gewelfde roterende duikring springt in het oog. Deze is gemaakt van krasbestendig, glanzend keramiek, wat het horloge aangenaam doet aanvoelen en een vriendelijke, chique uitstraling geeft.

De wijzerplaat is gelakt in een glanzende kleur, waardoor de datumdisplay goed opvalt en het geheel visuele diepte krijgt.

Zowel aan de voor- als achterzijde is het horloge voorzien van krasbestendig saffierglas.

Aan de voorkant is het glas gebold, waardoor het mooi aansluit bij de ring en het elegante ontwerp verder versterkt. De kastdeksel biedt zicht op de subtiel geconstrueerde rotor die het Powermatic uurwerk met wel 80 uur gangreserve aandrijft.

Foto Certina horloge met mesh band
Foto Certina horloge met leren band

Certina horloges bij Horloge.nl

Het DS PH200M duikhorloge is verkrijgbaar in vier (kleur)varianten en met keuze uit een grijsblauwe NATO-band, bruine leren band en stalen mesh band. Door het handige snelwisselsysteem kunnen de banden gemakkelijk onderling gewisseld worden voor een compleet nieuw uiterlijk.

Naast de DS PH200M heeft Horloge.nl een ruime collectie Certina heren- en dameshorloges, waaronder de zeer accurate Precidrive quartz horloges en gecertificeerde chronometers. In onze showroom in Rotterdam kunt u onze complete collectie op uw gemak bekijken. Of laat uw favoriete horloge gemakkelijk, veilig en snel bij u thuis bezorgen.