ICE-Watch merkinspiratie bij Horloge.nl

De gestroomlijnde Ice-Watch van Citroën designer Pierre Leclercq

Geschreven op 28-10-2020 12:27 door Miriam
dameshorloges Herenhorloges nieuws Designhorloges

Sinds 2018 is de Belgische Pierre Leclercq hoofd design van het Franse automerk Citroën.
De uit Bastenaken - ook de geboorteplaats van Ice-Watch - afkomstige ontwerper heeft een lange en succesvolle carrière in de auto-industrie. Ook heeft hij al eerder in 2013 een reeks horloges voor Ice-Watch ontworpen; De populaire BMW-Motorsport serie. En nu is er de Ice-Watch Pierre Leclercq.

Foto Ice-watch Pierre Leclercq horloge
Foto Ice-watch Pierre Leclercq horloge

 

Gestroomlijnd design met soepele siliconen band

Dat Leclercq een expert is op het gebied van aerodynamica zie je goed aan dit horloge. Band en kast lopen naadloos in elkaar over. Het geeft het horloge niet alleen een gestroomlijnde uitstraling, het draagt door de siliconen band zeer comfortabel op de pols.

De structuur van de band lijkt op die van race-handschoenen en de tweede - meestal felle - kleur geeft een Hi-Viz accent.

De gelaagde opbouw van de wijzerplaat geeft op een slimme manier een gevoel van diepte en doet daardoor denken aan de velgen van raceauto’s. De grote cijfers en de felle accentkleur zorgen dat het horloge uitstekend afleesbaar is.

Foto Ice-watch Pierre Leclercq horloge
Foto Ice-watch Pierre Leclercq horloge

 

Typisch Ice-Watch: Grote keuze in kleur

Zoals meestal bij Ice-Watch is het design uniseks; Draagbaar voor heren én dames. Het formaat van deze Ice-Watch Pierre Leclercq is voor dames echter wel aan de grote kant met een kast-diameter van 42 mm. Aan de andere kant maakt dit het horloge wel extra sportief!

De Ice-Watch Leclercq is verkrijgbaar in 9 verschillende kleurcombinaties, waaronder een speciale uitgave met spectaculaire regenboog-wijzerplaat.

Door de comfortabele band, geschroefde kastdeksel en waterdichtheid van 10 ATM is het horloge ook geschikt om mee te sporten en zelfs te zwemmen. Een flinke regenbui tijdens het joggen is dus geen enkel probleem.

Foto Ice-watch Pierre Leclercq horloge
Foto Ice-watch Pierre Leclercq horloge

 

Ice-Watch horloges bij Horloge.nl

Ice-Watch is een van de populairste horlogemerken bij Horloge.nl. De Ice-Watch Pierre Leclercq maakt deel uit van de uitgebreide collectie Ice-Sili(conen) horloges voor dames en heren. Daarnaast vind je op onze site ook de stoere Ice-Sporty collectie, Ice-Solar horloges én een grote selectie kinderhorloges van Ice-Watch.