Police merkinspiratie bij Horloge.nl

Nieuw: Police dameshorloges – stoer en vrouwelijk

Geschreven op 26-01-2021 15:47 door Miriam • Leestijd ongeveer 2 minuten
mode dameshorloges

We kennen het merk Police van stoere accessoires als zonnebrillen en horloges met een rockstar attitude. Nieuw in de collectie zijn de horloges voor dames. Net zo stoer, maar met een onmiskenbaar vrouwelijke uitstraling. De aparte, eigen stijl van het merk is iets waar je van houdt of niet. Maar voor de fans van Police valt er ook in deze nieuwe lijn veel te genieten!

 

Hét symbool van Police: de skull

Hét beeldbepalende element dat we al jaren zien bij Police herenhorloges is de skull. Natuurlijk komt deze stoere schedel ook terug in de nieuwe lijn dameshorloges. Maar dan gecombineerd met briljant geslepen glas en luxe ogende alligatorprint leren banden en metaalkleuren als goud en roségoud. Een moderne stalen mesh bandje maakt de eigentijdse look helemaal af.

skull horloge
skull horloge

 

Bloemen, maar dan ‘op zijn Police’

Een nieuw en vrouwelijker element dat we veel zien in deze collectie is bloemen. Maar dan natuurlijk wel ‘op zijn Police’. In combinatie met duistere kleuren en stoere leren banden met studs. Of eruit ziend als een mini gipsen plafonddecoratie, gevangen in een transparante kast.

Bloemen horloge
Bloemen horloge

 

Een vette knipoog met kristallen panterprint

Ook humor is Police niet vreemd. Wat dacht je van een over the top panterprint uitgevoerd in kristallen? Of een horloge met opulent gedecoreerd kruis? Police brengt het met bravoure en een vette knipoog.

luipaardprint horloge
kruis horloge

 

Introductie cadeau: Gratis Police eau de toilette bij Police dameshorloges

Om te vieren dat nu ook dames voor zo’n apart en bijzonder Police horloge kunnen kiezen geven wij bij aankoop van een Police dameshorloge GRATIS een fles Police ‘The legendary scent’ eau de toilette cadeau. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!