G-Shock merkinspiratie bij Horloge.nl

G-Squad sporthorloges bieden veel waar voor je geld

Geschreven op 03-12-2020 07:39 door Miriam • Leestijd ongeveer 2 minuten
Bluetooth connected horloge Sport horloges hardloophorloge

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een sportief familielid, vriend of jezelf? Kijk dan eens naar de G-Squad GBD-100 sporthorloges van Casio G-Shock. Want zoals altijd bij Casio krijg je veel horloge voor je geld!

 

Meet afstand, snelheid en tijd

De GBD-100 serie met digitale stopwatch (chronograaf) is speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Door de accurate accelerometer en een uniek Casio algoritme zie je real-time hoe snel je loopt en welke afstand je hebt afgelegd. Verbonden met de smartphone wordt de afstandmeting nog nauwkeuriger. Met de multi-timer kan je interval-metingen vastleggen. Je bepaalt zelf hoe: je kunt vijf voorkeursinstellingen aanmaken.

Maar ook als je niet aan het joggen bent is het horloge actief; Met de stappenteller en calorie-verbruikmeter houd je de hele dag je conditie in de gaten.

Foto G-Squad GBD-100
De GBD-100 heeft een hoog-contrast display
Foto man met GBD-100 horloge
Ontspannen sporten met de G-Squad GBD-100

 

Speciaal ontworpen voor sporters

Dat de GBD-100 speciaal ontworpen is voor sporters zie je aan de details van het horloge.

De kast is gemaakt van fijne kunsthars met stevige glasvezels. Door het gebogen oppervlakte van de kast en band draagt het prettig om de pols. De verschillende knoppen hebben een antislip-profiel voor eenvoudige bediening. 

Het display heeft MIP LCD (memory in pixel LCD) technologie en geeft daardoor de gedetailleerde meetgegevens in hoog contrast weer. Het display wordt verlicht met behulp van Super Illuminator. Een zeer helder LED licht van hoge intensiteit, waardoor het horloge ook in het donker goed leesbaar blijft. De zachte urethaanband bevat gaten voor verbeterde ventilatie en is gemakkelijk te verstellen. 

Ondanks al deze functies heeft het horloge een batterijduur van tot twee jaar!

Detailfoto GBD-100 horloge
Knoppen met anti-slip profiel
Foto G-Shock Move app
G-Shock Move app

 

Nog meer functionaliteit met de G-Shock Move app

Met de eenvoudig te gebruiken G-Shock Move app op je smartphone heb je toegang tot nog veel meer functies. Van het maken van een trainingsplan tot het controleren van je persoonlijke records en resultaten.

Wil je nog een stapje hoger en verder? Met de Solar Powered Connected GPS G-Squad GBD-H1000 horloges heb je beschikking over verschillende (optische) sensoren zoals een hartslagmeter en zelfs GPS. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Foto G-Shock GBD-H1000
GBD-H1000
Polsfoto GBD-H1000
GBD-H1000

 

G-Shock horloges bij Horloge.nl

Naast G-Squad heeft G-Shock nog veel meer gespecialiseerde horloges in de collectie. Bijvoorbeeld de robuuste Mudmaster outdoor horloges en de G-Lide getijdenhorloges voor watersporters. Je vindt ze allemaal op onze G-Shock pagina.