G-Shock merkinspiratie bij Horloge.nl

G-Steel GST-B100: Alles wat je wilt van G-Shock én meer

Geschreven op 14-04-2020 11:31 door Miriam
zonne energie G-Steel Tough Solar Bluetooth

Casio G-Shock heeft - terecht - veel fans. Want deze stoere, stevige horloges bieden veel voor een redelijke prijs. Door het sportieve uiterlijk passen ze soms wel wat minder bij een net kostuum. Daarom kwam G-Shock een paar jaar geleden met de G-Steel lijn. Natuurlijk met de unieke G-Shock look, maar dan van roestvrij staal in een strak design. Zo heb je alle vertrouwde G-Shock features met een chique verpakking. Met de GST-B100 lijn doet G-Shock er nóg een schepje bovenop. Door de Bluetooth verbinding met je smartphone heb je de wereld binnen handbereik.

Alles wat je gewend bent van G-Shock...

Het G-Shock DNA van de GST-B100 is onmiskenbaar. 200 meter waterdicht, dus geschikt om mee in de zee te zwemmen. Goed afleesbaar in het donker door de NEO-display wijzers en sterke LED-verlichting. En natuurlijk de extreme schokbestendigheid van G-shock die bij dit model extra wordt aangevuld met een laag schok-absorberende Alphagel.

Foto van GST-B100-1AER horloge
GST-B100-1AER

En meer...

De G-Steel GST-B100 combineert de schoonheid van een klassiek analoog horloge met de techniek van vandaag. De 3D-wijzerplaat met uitgesproken wijzers, indexen en sub-dials is heel mooi gedetailleerd afgewerkt. Het vliegwiel-design van de batterij indicator is geïnspireerd op de vormgeving van een straaljager-motor. Maar onder al dit analoge fraais schuilt geavanceerde technologie. Met één druk op de knop synchroniseert je horloge - via Bluetooth - met je smartphone. Overal ter wereld, altijd de juiste tijd.

Afbeelding wijzerplaat GST-B100 horloge
3D-wijzerplaat met veel diepte en details
Afbeelding batterij-indicator
De kleuren in het vliegwiel geven aan hoever de accu nog is opgeladen

In een aparte sub-wijzerplaat op 6 uur, kan je een tweede tijdzone instellen. Handig als je veel contact hebt met collega's of klanten in een andere tijdzone.

Nog meer functies via de app

Wat ook erg handig is aan dit horloge is de Smart Access Crown. Met deze kroon kan je de functies van het horloge bedienen: de tweede tijdzone, de stopwatch, etc. Maar wanneer je je horloge verbindt met de app op je smartphone vind je daar nog veel meer functionaliteiten. Wereldtijden voor 300 steden. Schakelen tussen thuistijd en iedere andere stad. Gedetailleerde stopwatch, timer en alarm.

Bluetooth knop GST-B100 horloge
Synchroniseren met één druk op de knop
Afbeelding G-ShockApp op smartphone
Alle functionaliteiten in een handige app

Altijd een volle batterij door de Tough Solar technologie

Je kent het probleem waarschijnlijk van je smartphone. Als je de hele dag Bluetooth aan hebt staan en veel functies gebruikt, kan de batterij snel leeg lopen. Gelukkig heb je daar bij dit horloge geen last van door de Tough Solar technologie. De accu van het horloge laadt continu op door middel van lichtenergie. Dus niet alleen zonlicht, maar ook kunstlicht. Bovendien blijft deze energie - wanneer je het horloge niet gebruikt - tussen de 5 en 23 maanden opgeslagen, zonder het horloge opnieuw op te laden!

G-Steel horloges bij Horloge.nl

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere G-Steel horloges? Klik dan op de afbeelding van het horloge naast of onder dit artikel om alle specificaties in detail te bekijken.