Garmin merkinspiratie bij Horloge.nl

Garmin Lily; De eerste smartwatch speciaal voor vrouwen

Geschreven op 28-01-2021 14:58 door Miriam • Leestijd ongeveer 3 minuten
Smartwatch dameshorloges nieuws

Ik weet natuurlijk niet hoe jij erover denkt, maar de reden dat ik zelf tot nu toe nog geen smartwatch heb aangeschaft, is dat ze meestal erg groot zijn en daarom niet op mijn pols passen. Garmin zag dit probleem voor vrouwen gelukkig ook en heeft nu speciaal voor ons een klein smartwatch ontwikkeld; De Garmin Lily.

 

Klein, maar mét goed leesbaar touchscreen

Dat smartwatches over het algemeen wat groter zijn, heeft er natuurlijk alles mee te maken dat er nogal wat technologie in gestopt moet worden. Het is Garmin desondanks gelukt om als eerste een klein smartwatch te maken. Lily is maar 35 mm in doorsnee! Toch functioneert Lily precies hetzelfde als haar grotere broers en zussen. 

 

Het display is zo ontwikkeld dat het er niet alleen mooi uitziet, maar ook voldoende contrast heeft om goed leesbaar te zijn. Wanneer je het horloge draagt heeft het scherm een subtiel patroon, waardoor het niet meteen opvalt dat het een smartwatch is. Met een simpele polsbeweging of tikje activeer je het scherm.

 

Alle functies die je mag verwachten van een smartwatch

Zoals je van een modern touchscreen smartwatch mag verwachten bevat het horloge alle functies die een smartwatch ‘smart’ maken. Je ontvangt telefoon-, sms- en e-mailmeldingen op je pols. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.

Houd je stappen, slaap, verbrande calorieën, hartslag, energieniveau, gezondheidsgegevens en meer bij. 

En met een batterij die tot 5 dagen meegaat voordat Lily weer opgeladen moet worden, is ze een echte volhoudster.

 

Speciaal voor vrouwen

Naast het formaat is ook over de vormgeving van Lily heel goed nagedacht. Een internationaal team van vrouwelijke developers heeft aan alle details aandacht besteed. Het resultaat is een horloge dat eruit ziet als een fashion accessoire, met vrouwelijke kleuren en patronen die aansluiten bij zowel klassieke als sportieve kleding.

Classic style Garmin Lily
Garmin Lily

 

De banden zijn gemaakt van soepel leer en vochtbestendig siliconenrubber, en hebben ingetogen kleuren waardoor het horloge past bij iedere stijl.

Vanzelfsprekend bevat Lily de speciaal voor vrouwen ontwikkelde monitor functies voor jouw gezondheid, inclusief menstruatiecyclus en zwangerschap.

 

Ook aan je veiligheid is gedacht

De assistentiefunctie stuurt realtime je locatie naar contactpersonen voor noodgevallen; Met de LiveTrack-functie kunnen vrienden en familie zo je buitenactiviteiten volgen terwijl je onderweg bent.

Moodboard Garmin Lily design
Sporty style

 

Twee lijnen: Classic en en Sport

Kies uit klassieke en sportieve ontwerpen met verschillende kleuren, materialen en verwisselbare banden, waaronder leer en siliconen, zodat je altijd over het perfecte accessoire beschikt dat bij jouw look past. De Sport Edition heeft een siliconen band en lichtgewicht aluminium kastrand. De Classic Edition heeft een Italiaanse leren band en roestvrijstalen kastrand.

Het display patroon op de Classic modellen is afgeleid van monogrammen van luxe merken en structuren van klassieke kleding. Het patroon op de Sport modellen is geïnspireerd op vormen uit de natuur en wellness.

Dial pattern Garmin Lily
Design Garmin Lily patroon

 

Sport en gezondheid

Leer je lichaam beter kennen door het meten en bijhouden van je ademhaling, Pulse Oxzuurstofmeting, energiebewaken met Body Battery, hydratatie, all-day stress, slaap en hartslag (inclusief alarm voor abnormale hoge en lage hartslag).

Til je workouts naar een hoger niveau met activiteitenprofielen voor yoga, pilates, cardio, bewust ademhalen, krachttraining en meer. 

Gebruik de GPS-functie van je compatibele smartphone zodat je wandelingen, ritten en hardloopsessies buiten nauwkeurig kunt volgen.

Yoga
Workout

 

Zo’n compleet smartwatch en al verkrijgbaar vanaf nog net geen 200 euro. Lily bewijst dat het kan.

 

Meer Garmin horloges bij Horloge.nl

Toch liever een groter smartwatch of een smartwatch met specifieke functies voor (outdoor) sporten en navigatie? Bij Horloge.nl kan je kiezen uit Garmin smartwatches in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld de Vivomove hybride dames smartwatches met echte wijzers.