G-Shock merkinspiratie bij Horloge.nl

Mudmaster GWG-2000 het ultieme outdoor-horloge

Geschreven op 15-11-2021 11:00 door Miriam • Leestijd ongeveer 5 minuten
Radio-controlled horloges Solar Militaire horloges Outdoor sport horloges Mudmaster

Eindelijk is hij er, de langverwachte update van de G-Shock Mudmaster bestseller GWG-1000; De GWG-2000. Nog sterker, lichter en met unieke design-features voor de outdoor sporter en militaire professionals. In drie kleuren: zwart, groen en zand.

GWG-2000-1A1ER
GWG-2000-1A1ER
GWG-2000-1A5ER
GWG-2000-1A5ER
GWG-2000-1A3ER
GWG-2000-1A3ER

Wat is nieuw aan de GWG-2000?

De GWG-1000 uit 2015 was niet voor niets de populairste bestseller van G-Shock Mudmaster, want tot nu toe was dit het beste Mudmaster horloge dat verkrijgbaar was. Maar nu is er de GWG-2000. 13 gram lichter, dunner en nog sterker door het gebruik van carbonvezels in de behuizing en de schokabsorbers.

 

Forged carbon bezel

De rand van de kast (bezel) is gemaakt van gesmeed koolstofvezel, een composietmateriaal dat wordt gebruikt in vliegtuigrompen. Met koolstofvezel versterkte hars wordt bij hoge temperatuur en druk in een persmatrijs gesmeed, waardoor sterke, lichte onderdelen met complexe vormen ontstaan. Deze eigenschappen van koolstofvezel - met 500.000 individuele vezels per inch - maakten het mogelijk de behuizing te verkleinen, waardoor deze 1,9 mm slanker is dan het vorige model. 

De unieke structuur van het materiaal zorgt er bovendien voor dat geen twee horloges er hetzelfde uitzien. 

De toepassing van roestvrijstaal voor onderdelen als de knoppen en kroon geeft het horloge niet alleen een unieke look, en garandeert probleemloos bedieningsgemak.

Makkelijk te bedienen knoppen
Makkelijk te bedienen knoppen
Unieke carbon structuur
Unieke carbon structuur

Carbon Core Guard 

De met koolstofvezel versterkte kunststof kast biedt sterkte, lichtheid, uitstekende duurzaamheid en beschermt het uurwerk. Saffierglas garandeert een krasloos zicht op de wijzerplaat.

 

Ultiem bedieningsgemak in zware omstandigheden

Nieuw ontwikkelde modderbestendige knoppen worden gecombineerd met roestvrijstalen knopbuizen en een siliconen buffermateriaal om robuustheid toe te voegen die bestand is tegen langdurig gebruik. Zelfs in modderige omstandigheden kan je het horloge, met handschoenen aan, gemakkelijk bedienen. De gestructureerde kunststof band geeft grip en kan versteld worden tot elke gewenste maat zowel onder als over je kleding.

Mudmaster
Mud resistant
20 ATM water resistant
20 ATM waterbestendig

Alle vertrouwde G-Shock Mudmaster features

Natuurlijk heeft de GWG-2000 alle vertrouwde Mudmaster features, beginnend bij de Triple-Sensor technologie van G-Shock. Bepaal je positie en houdt weersomstandigheden in de gaten met de met één druk op de knop te bedienen barometer, altimeter en kompas.

G-Shock triple-sensor

Speciale stof- modder- en waterbestendige knoppen

Deze knoppen zijn zo ontwikkeld dat ze ondoordringbaar zijn door stof en vocht. Vanzelfsprekend is de GWG-2000 20 ATM waterdicht.

 

6-Multiband radio-controlled

Je GWG-2000 is 6-multiband radio controlled en synchroniseert ’s nachts met een van de zes atoomklokken op de wereld, zelfs in afgelegen gebieden. Nadat je het horloge op de lokale tijdzone hebt ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in.

 

Tough Solar

Je hoeft je nooit zorgen te maken of de horlogebatterij nog wel is opgeladen. Door de Tough-Solar technologie laadt de accu automatisch op wanneer het horloge wordt blootgesteld aan een lichtbron. Natuurlijk licht en kunstlicht!

De wijzers en de indexen hebben een fluorescerend laagje en lichten op in het donker en met 1 druk op de knop activeer je de super illuminator verlichting van de wijzerplaat.

Super Illuminator
Super Illuminator verlichting
Neo-brite wijzers
Wijzers voorzien van een lichtgevende laag

 

Het horloge in actie zien? Kijk dan deze (Engelstalige) video van Casio.uk.

 

Meer G-Shock bij Horloge.nl

De Mudmaster horloges van Casio G-Shock behoren bij de top in outdoor horloges. Maar ook als je niet zo’n buitensporter bent kan je genieten van de unieke G-Shock eigenschappen en technieken als schokbestendigheid, waterdichtheid en de triple-sensor. Bij Horloge.nl bieden we altijd een zeer ruime collectie G-Shock én exclusieve speciale uitgaven voor iedere G-Shock liefhebber.

Wil je met de feestdagen een G-Shock cadeau doen? Bestel dan op tijd, want de horloges van het populairste merk op onze site gaan altijd hard! Is het horloge even niet op voorraad? Zet het dan op je wenslijst en je krijgt van ons automatisch bericht wanneer het weer binnen is.