Swatch merkinspiratie bij Horloge.nl

Coming Soon: Swatch x Peanuts

Geschreven op 11-11-2021 10:18 door Miriam • Leestijd ongeveer 2 minuten
Gelimiteerde Uitgave Swiss Made Duurzame horloges

Met bijna 18.000 afleveringen is Peanuts een van de populairste strips ooit en een echt icoon. Charles Schulz vermengde kinderlijke thema's met realisme voor volwassenen en inspireert zo al generaties lang. Iedereen kan zich wel identificeren met een karakter uit de Peanuts-familie.

Swatch is een merk dat altijd de vinger aan de pols heeft van de (pop)cultuur. Samenwerkingen met kunstenaars leveren vaak verrassende resultaten op. Zo ook de samenwerking met Peanuts. Zes ontwerpen die de eigenaardigheden en persoonlijkheden van de Peanuts karakters vieren. De horloges hebben scherpe silhouetten en felle kleuren die trouw zijn aan het DNA van Swatch, maar het is de aandacht voor detail die deze samenwerking bijzonder maakt. Met specifeke verwijzingen naar de Peanuts-strip en grappige details.

Binnenkort verkrijgbaar: Swatch x Peanuts

 

Smak! – Een complete strip op je pols

In de gouden jaren van Peanuts verscheen de strip in zeven verschillende kranten in de USA. Smak! neemt je mee terug naar deze tijd met een complete strip op je pols.

SO29Z108
SO29Z108

First Base – Voor alle honkbalfans

Dé running gag in Peanuts is het disfunctionele buurt-team, dat wordt geleid door Charlie Brown. First Base is daarom een eerbetoon aan de favoriete sport van Amerika: honkbal. Een catcherhandschoen achtervolgt de bal op de wijzers van het horloge.

SO29Z107
SO29Z107

Pow Wow, de ongelukjes van Charlie Brown

Charlie Brown geeft, ondanks dat hij heel onhandig is, nooit op. Skateboard ongelukjes, honkbal missers. Pow Wow portretteert deze sympathieke loser.

SO29Z101
SO29Z101

Hee Hee Hee, wij willen brokken!

Snoopy en zijn vaste metgezel, het vogeltje Woodstock, houden van eten. Op de wijzers van het Hee Hee Hee horloge probeert hij de etensbak te pakken te krijgen terwijl Snoopy alvast een vreugdedansje doet.

SO29Z106
SO29Z106

Klunk! Een schop van Lucy

Lucy is een slim, ambitieus meisje die haar wensen en dromen niet onder stoelen of banken steekt. Energiek schopt ze de gevestigde orde en de cijfers van dit Klunk! horloge omver.

SO28Z106
SO28Z106

Grande Braccetto: Snoopy droomt van Zwitserland

De Grande Bracchetto geeft met de vlag een knipoog naar de Zwitserse wortels van Swatch. Snoopy droomt ervan om veel avonturen te beleven, van astronaut tot chef-kok. Toch komt hij komt nooit verder dan zijn hondenhok. Op het bandje van dit horloge staan Snoopy’s gedroomde alter-ego’s.

SO28Z107
SO28Z107

De Swatch x Peanuts horloges zijn verkrijgbaar vanaf medio-november. Elk model wordt geleverd in een verpakking met speciaal ontworpen sleeve

 

Chomp! Snoopy Kerstspecial

Chomp! - striptaal voor kauwen - is een feestelijke ode aan de favoriete striphond van de wereld: Snoopy. Deze leuke Swatch Kerstspecial wordt geleverd in een speciale verpakking met een voederbak voor je trouwste vriend.

SO29Z109
SO29Z109

Zorg voor de planeet en geniet van je nieuwe Swatch

Geniet van je Swatch en zorg voor de planeet; Het glas en de kast van deze optimistische Peanuts horloges zijn gemaakt van materialen van biologische oorsprong. De verpakking van Swatch horloges is gemaakt van gerecycled volledig afbreekbaar papier.

 

Meer Swatch bij Horloge.nl

Geen fan van Peanuts, maar wel van verrassende en kleurrijke horloges? Ook dan ben je bij Swatch aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld voor moderne heruitgaven van authentieke jaren 80 designs, maar nu gemaakt van duurzame materialen. Of de bijzondere oversized NASA horloges uit de Big Bold lijn. Voor iedereen is er wel een passende Swatch. Ook aan de kinderen is gedacht; De Flik Flak kinderhorloges van Swatch zijn het perfecte Sint- of Kerstcadeau.