Garmin merkinspiratie bij Horloge.nl

Garmin Marq: dé specialist onder de smartwatches

Geschreven op 14-10-2021 06:22 door Miriam • Leestijd ongeveer 2 minuten
Sport Smartwatch Getijdentabel Pilotenhorloges Aviator Outdoor sport horloges hardloophorloge

De Garmin Marq is niet zomaar een smartwatch. Het is dé vertaling van het Garmin DNA geëvolueerd in een precisie-instrument afgestemd op de behoeften van de gebruiker. Gevangen in een strak vormgegeven uiterlijk heeft Garmin een smartwatch gecreëerd dat zowel praktisch als een begeerlijk accessoire is.

 

Het Garmin DNA

Meer dan 30 jaar geleden hadden Gary Burrell en Dr. Min Kao een visie: Ze wilden wereldwijd marktleider zijn op het gebied van GPS-technologie voor de luchtvaart, scheepvaart en auto-industrie. Van motorjacht tot tractor, professionals vertrouwen al jaren op Garmin. Maar ook de consument rijdt met een Garmin navigatiesysteem probleemloos naar zijn of haar bestemming.

Deze know-how komt nu samen in de nieuwste serie smartwatches van Garmin: Marq.

Garmin Autopilot systeem voor schepen
Garmin Autopilot systeem voor schepen
Garmin navigatie in de auto
Garmin navigatie in de auto

Smartwatches voor verschillende activiteiten

De Garmin Marq serie is speciaal gemaakt voor de actieve man: zeiler, atleet, avonturier, piloot en golfer. Ieder smartwatch is voorzien van functies die de gebruiker optimaal ondersteunen.

Bovendien zijn de Marq smartwatches uitputtend getest en voldoen aan de hoogste standaarden voor water- en schokbestendigheid voor wearables.

Het design van de Marq
Het design van de Marq

Om dit te bereiken wordt gebruik gemaakt van optische hechting en uitlijning, waterdruktests en temperatuur-, schok- en schuurproeven. Het resultaat is een geoptimaliseerd design dat de persoonlijkheid, interesses en ambities van de eigenaar tot uiting laat komen.

De combinatie van geavanceerde technologie met superieure materialen, zoals titanium, saffierglas, keramiek, sterke DLC-coatings, waterbestendig Jacquard-motief nylon en Italiaans vacchetta leer geven ieder model een eigen, unieke uitstraling.

Stevige, waterbestendige Jaquard geweven band
Stevige, waterbestendige Jaquard geweven band

Speciaal voor avonturiers, atleten, zeilers, piloten, coureurs en golfers

Uit de serie Marq heeft Horloge.nl op dit moment zes verschillende modellen op voorraad. Ieder horloge heeft unieke eigenschappen, speciaal afgestemd op de eindgebruiker.

Alle functies en apps die beschikbaar zijn op de verschillende Marq horloges beschrijven is een beetje veel voor dit blog, toch willen we een paar hoogtepunten vermelden:

 

Adventurer, voor de buitensporter

Houdt hoogtewinst en weersveranderingen bij. Instelbare koers met de 360-graden kompasrand. Hoog klimmen met controle van bloedzuurstofniveaus. Verbonden blijven via smartwatch-functies.

Athlete, voor hardlopers en fitness-fanaten

Nauwkeurige sensoraanduidingen. Conditiemetingen in warme en hoge trainingsomstandigheden. Trendline™ routeplanning op basis van populariteit. TopoActive Europe kaarten. Hardloopdynamiek en -biometrie.

Marq Adventurer
Marq Athlete
Marq Athlete

Aviator, voor piloten

Direct-to-emergency navigatie. Lokale tijd, GMT en twee extra tijdzones. Weerberichten voor de luchtvaart plus NEXRAD-weerradar voor je route. Smartwatch-functionaliteit voor extra gemak onderweg.

Captain, voor zeilers

Actueel weer en de getijden voor je thuishaven.Waterbestendig. Zeekaarten en GPS-navigatie. Verstuur sms-berichten, deel je positie en activeer SOS-meldingen, zelfs offshore.

Marq Aviator
Marq Aviator
Marq Captain

Driver, voor automobilisten en coureurs

Meer dan 480 tracks voorgeladen. Digitale Tachymeter en chronograaf voor het timen van races en berekenen van snelheid. Statistieken voor elke ronde - en elk uitstapje. Verbonden blijven via smartwatch-functies

 

En Golfer, voor… golfers

Meer dan 41.000 vooraf geladen golfbanen. De virtuele caddie helpt je een club te kiezen en te richten. De 18 op maat gemaakte hole-graveringen in de keramische rand laten anderen weten wanneer je aanwezig bent. Tot 28 uur actief in GPS-modus.

Marq Driver
Marq Golfer
Marq Golfer

Meer Garmin smartwatches bij Horloge.nl

Hoe geweldig de Marq smartwatches ook zijn, door het flinke formaat van 46 mm is het horloge niet geschikt voor iedere pols. Ook het specialistische karakter en de prijs zullen niet iedereen aanspreken. Gelukkig heeft Garmin een nog veel grotere collectie waarin voor iedereen een geschikt smartwatch te vinden is! Bijvoorbeeld de Lily, speciaal voor vrouwen. De Instinct voor buitensporters of de lichtgewicht Vivoactive voor gebruik in de sportschool. Allemaal nu verkrijgbaar bij Horloge.nl